søndag den 15. maj 2011

Vitus og morfar...

Jeg får virkelig lavet en masse LOs fra Vitus liv i øjeblikket, hygger mig med at sidde og mindes. Undrer mig over hvor hurtigt tiden går, nu er det snart et år siden Vitus døde, og på en måde føles det som i går....Her er to LOs af min far og Vitus, billederne er fra det ene besøg Vitus nåede at komme på hjemme hos sin mormor og morfar. Billederne er fyldt med så mange dejlige minder for mig.


Den anden dag da jeg skulle finde et møster at hækle efter, kom jeg på noget af en blogvandring, og jeg endte hos Fantast-fabrikken som lige nu har en skøn giveaway kørende. I skulle tage at kigge der forbi!

D. 28 maj skal jeg sammen med en flok fra Kjellerup Scrapchicks være med til at skabe stemning og inspiration i den gamle biograf i Kjellerup. Vi sidder og scrapper fra kl. 9.30 til kl. 13. Alle er velkomne til at komme forbi og kigge og måske selv blive inspireret? Der vil være kaffe på kanden, og mulighed for en sludder. Find Kjellerup Scrapchicks på vores blog eller på facebook og smut også forbi den gamle biografs hjemmeside.


God søndag til alle!

4 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Hvor er det nogle dejlige layouts af Vitus og din far.
Scrap er en god måde at mindes.
God søndag.

Ras sagde ...

så dejlige billeder og layouts du har der stine. Rigtig gode minder

Kirsten sagde ...

Hvor er det nogle dejlige layouts, de "oser" så meget af kærlighed at man bliver helt varm indeni.
Det er så dejligt med gode minder.

Vranda sagde ...

Det er en god måde at mindes på, og det er jo ikke kun en gang. Utrolig flot lavet.