torsdag den 12. maj 2011

Hvor dufter verden...

fantastisk efter regn! Er i enige? (billedet ovenfor er et før-billede, bare hvis nogen skulle være i tvivl!:D)I går mens regne smukt silede ned ude, gik jeg inde og fik lidt skik på mine sager. I lørdags var vi en tur forbi Ikea for bla. at hente nogle flere hylder til mine kreativesager, og i går kunne jeg så omorganisere og rydde op. Nåede dog ikke at blive helt færdig med oprydningsdelen, jeg faldt i scrapfælden! :D Satser på at blive færdig med oprydningen i dag - så i dag får I et "før" og et "under udvikling" billede - men ikke et "efter" :D (Ny hylde fyldt med sager - skønt!)

Måske jeg når til "efter" i dag?(endnu en ny hylde - har virkelig manglet et sted til mine punches, og nu har jeg endelig fået det!)

også et enkelt LO....

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg har haft det ualmindeligt dårligt med at fylde 30, derfor lod jeg mig inspirere af Kirstens abc LO som hun lavede for efterhånden nogen tid siden (kan ikke lige finde det på hendes blog - hvis en anden kan, må i meget gerne linke i kommentarerne). Jeg syntes det var en sjov ide og en god måde at gøre en slags uformel status...Håber at jeg i dag når på blogsurfing - men det afhænger vist af min effektivitet i udrydelsen af min laaaaange to do liste! :)


God torsdag til jer!

5 kommentarer:

aka sagde ...

Ja, regnvejr er udmærket af flere grunde. Det renser luften og støvet lægger sig (jeg taler desværre kun om det udenfor...)Og så dufter det så godt bagefter derude...
Du har da også forstået at udnytte tiden. Og så et rigtig lækkert layout samtidig.
En flot måde at gøre status på...selv om jeg synes, det må være en drøm KUN at blive 30 år...haha. Men godt at lade tankerne få plads på et stk papir.
Hav en dejlig dag.

Ras sagde ...

ja godt med regnvejr. Og jeg ku godt nok også mærke mine mavemuskler, kanon med venner, hvor man kan have det så godt. Føler mig så heldig og privilegeret (aner ikk hvordan det staves) at ha mødt dig.
Lækkert lækkert Lo, hvor er det godt med al din journaling.

Vranda sagde ...

Ikea er gudernes opfindelse til os scrapper. Og det giver bare et godt overblik og plads til så mange ting. Det første jeg gør her når regnen hører op er at åbne terassedøren helt op... og få den skønne duft ind.

Karina Beck sagde ...

Jeg synes, at en scrappefælde lyder godt. Jeg kan også blive inspireret mens jeg ryder op.

Marianne sagde ...

Hvor er dit scraprum ved at blive fint igen - og jeg kender godt det der med "scrapfælden" :) :)
Super skønt LO, som du har fået lavet :) Og 30 er da ingen alder - jeg havde det værre med at blive 31 for kort tid siden :)