tirsdag den 3. maj 2011

Hæklerier og havenyt...

(udsigten fra min yndlingsplads i stuen - smukt ik'?) Jeg tror jeg er blevet havemenneske...I hvert fald elsker jeg at bruge tid på alt det sjove, såsom at se på at manden planter de planter jeg har købt, at ligge i hængekøjen og nyde fuglefløjt og at tage masser af billeder! :D Ej, spøg til side. Har vist aldrig brugt så meget tid på at holde have! Jeg luger ukrudt - så godt jeg kan, og såer div forskellige frø, som forhåbentlig bliver til smukke blomster, både af den spiselige og ikke spiselige slags. På en eller anden måde er det blevet hyggeligt, hvordan det er sket ved jeg ikke, for jeg har aldrig interesseret mig for den slags før :)

Før påsken var jeg på barselsbesøg hos en gammel studiekammerat, hun havde fået sig en lækker lille dreng, og han skulle da have en gave. Da jeg ikke er så glad for at gå i børnetøjsbutikker, og jeg var lidt for sendt ude til at bestille via nettet, måtte jeg selv finde på noget. Det blev til en hottentot, lavet med udgangspunkt i et mønster fundet hos panduro, men med ret mange ændringer. Senere er hottentotten blevet døbt af det lille nye menneskebarns storesøster, og er nu af typen gulligulliraf. :)Da jeg ikke er til buketter af friske blomster (længere forklaring) lavede jeg selv to papirsroser til at sætte på gaven, en til mor og en til bebs. Resten af dagen i dag står på gåtur med hunden, en enkelt tøjvask og scraphygge med en god veninde :-) Skønt!
God dag til alle jer!

4 kommentarer:

aka sagde ...

Ja, det er utroligt så længe man kan holde ud at se andre knokle i haven. ikke.
Sikke dejlige billeder fra haven, og sikke et flot japansk kirsebærtræ. Og så har du jo lagt an til en større botanisk oplevelse....Held og lykke med det.
Den hottentot er da bare så fin.

Thanni sagde ...

Jeg går klart ind for den del af havearbejdet som de andre laver ;)
..men et skønt træ du har lige udenfor vinduet, den udsigt kan man da kun blive glad af.
Den hottentot er super sød - og det er dens nye navn for den sags skyld også ;D
...og håber alt det du har sået og palntet kommer op som det skal ;)

Vranda sagde ...

Sikke en lækker hottentot :) den er da lige til at kramme. Det er dejligt at opholde sig i haven og nyder tingene blomster. Her når vi bare ikke lige det, da det hele går op i arbejde og at gøre campingvognen helt færdig og klar. Mangler jo stadigvæk at pakke scrapsagerne... griner

Karen sagde ...

Først tak for den venlige kommentar på min blog, så din udsigt, den kan jeg kun misunde dig, hvor er den lækker, og hottentotten kan meget vel gå hen og blive det lille "pus" kærreste eje.v.h. morkaren.