mandag den 16. maj 2011

Art journaling

Jeg har det sidste års tid slæbt rundt på en skitsebog, til at starte med brugte jeg den meget til bare at lave små krussedulletegninger (har senere lært at de kan bruges til at lave zentangles- mere om det en anden dag), på det seneste har jeg dog brugt den mere som en mulighed for at lege. Jeg har malet, mistet, stemplet og alt muligt andet som har givet mulighed for at prøve nye teknikker af, eller udvikle allerede kendte.


På denne side har jeg først mistet med varmefarver i den ene ende af papiret, mens jeg holdt papiret vandret så misten kunne løbe ned af papiret. Derefter gjort det samme med koldefarver, bare med papiret vendt omvendt. Det syntes jeg blev vildt fedt! Nogle af farverne løb sammen, andre løb helt nye veje.

Desuden har jeg brugt nogle TimHoltz stempler (yndlings!) og nogle Primastempler. Har desuden tegnet med en zigmarker og farveblyanter, og overskriften er malet med sort og "skyggerne" er af hvid farveblyant.Jeg har allerede en ide til et LO med denne mistemetode, mangler bare lige det rigtig foto. :)


Er der nogen af jer der artjornaler? - og må jeg se? :-)

8 kommentarer:

Thanni sagde ...

Nææ hvor godt at du art journaler! - og en super fed side du har lavet:)
Jeg er så småt (meget småt) startet på en af samme slags - men om du må se ...ja det vil tiden så vise :D..men synes faktisk det er super sjovt at rode med.
(og de dersens zentangles har jeg gloet mig blind på på you tube, dem er jeg ret vild med ;)...)

Ifversen sagde ...

Hold da op hvor er det bleet godt! Jeg er aldrig rigtig kommet i gang med Art Journaling... Desværre - må jeg sige når jeg ser dit!

Sabrina Krighaar sagde ...

Det ser helt vildt spændende ud!
Billederne på min blog skulle være i orden nu :)

Karina Beck sagde ...

Jeg art journaler ikke ; ) Men det ser hammer godt ud!

Maria Krumbæk sagde ...

jeg synes det ser vildt spændende ud :) Jeg har ikke rigtig selv kastet mig ud i det, men kan godt blive imponeret når jeg ser dit ;)

Jeg er ikke forsvundet fuldstændig fra overfladen, men jeg fik nogle kommentarer på min blog over lang tid, som lidt tog lysten til at blogge fra mig. Desuden føler jeg ikke rigtigt for at vise mine ting frem lige for tiden. Men du prikkede lidt til lysten ved at spørge hvor jeg var blevet af :) så tak for det

Heidi sagde ...

Fedt, fedt og mere fedt :)

Er vild med dit lo af Vitus og Morfar, hvor er du sej og lave disse loér men også en super god ide at få SÅ mange skønne smukke minder - kram til dig

Trine Brandt-Lassen sagde ...

Hvor ser det sejt ud! Jeg må prøve det næste år

michelle allen sagde ...

ohhhh Stine it's beautiful!! the colors are super yummy and i just love the overall feel of this! great job girl.