lørdag den 7. maj 2011

At gøre fine ting finere...

Jeg købte for nogen tid siden en sættekasse hos søstrene Grene, min ide var i første omgang bare at male den og sættepapir på den, hvad jeg ville bruge den til havde jeg ikke lige planlagt...
Nu er situationen så sådan, at jeg ikke rigtig bryder mig om ting der ikke har en funktion. Derfor ville jeg ikke gøre noget ved sættekassen før jeg vidste præcis hvad den skulle bruges til.Jeg har set rigtig mange udgaver af sættekasser på div. blogs, allesammen suuuuper flotte og meget inspirerende, og mange af dem tiltænkt et børneværelse - nu er jeg jo ikke længere i den heldige situation at have et sådant i huset, så jeg måtte komme på en bedre ide.Længe har mine smykker bare ligget i en kurv, helt rodet sammen og jeg brugt dem faktisk ikke. Ret ærgeligt! Derfor besluttede jeg at jeg ville lave sættekassen til en smykkeholder. En tur forbi tømmerhandlen efter kroge, (som viste sig at være øskner, dejligt med en mand der gider bøje dem alle ud, når man har smidt kvitteringen væk!) også ellers i gang med pensel, saks og lim. Har brugt en del papirrester og har også stemplet til et par "huller". Et hyggeligt lille projekt, der tog et par dage inkl. tørretid.

Nu hænger den i vores gang og pynter og gør mig glad. Syntes smykkerne gør min fine sættekasse finere :-)Desuden får jeg nu rent faktisk brugt mine smykker, nu de hænger der og frister :-)Glædelig (inter)national scrapbookingday! Skal i scrappe?

7 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Hvor er det en sjov ide at bruge kassen til smykker. Flot er den blevet og jeg kan godt forestille mig at smykkerne hænger og frister. Og det er jo super.

Ja, jeg har lavet et layout i dag p.g.a NSD ; )

Heidi sagde ...

Super ide - og kan kun give dig ret, jeg skal også ha en mening med tingene inden det skal laves :)

Lækker farver du har lavet den i

Charlotte sagde ...

Det var en smart løsning til smykkeopbevaring. Og flot ser det ud med de farver du har valgt. Det bedste af det hele er jo, at du nu får brugt dine smykker. :0)
Ja, jeg får lavet noget til NSD - det er ret hyggeligt!
God søndag.

aka sagde ...

Virkelig flot - og en smart ide.

Kamilla Olsen sagde ...

Hvor er det en sjov smykkekasse du har lavet - fedt at se noget så anderledes :)

Rikke sagde ...

Genial ide, sådan en kunne jeg lige bruge, flot flot

Anonym sagde ...

Jeg søgte efter "smykke-hænger" på google, og var så heldig at jeg fandt denne blog.
Jeg har nemlig på det sidste gået og tænkt over hvordan man kunne lave noget fedt til væggen, eller reolen som smykkeholder. Jeg har et skrin og to smykkehænder fyldt, så ville gerne have noget der var lettere og flottere og knap så rodet at se på! Den er super flot lavet. Jeg elsker den! :-)
Du kan også følge min blog..... :-)
www.biancasko.blogspot.com
<3 B.