mandag den 29. november 2010

Som tiden dog flyver!

længe siden! Tiden er løbet noget stærkere på det sidste end jeg lige har kunnet følge med til. Mest af alt er det mine små hemmeligheder som har krævet min fulde opmærksomhed - har været så inspireret af at skulle holde på dem (altså hemmelighederne) at jeg helt har glemt at blogge! :-) Nu skal de da heldigvis snart afsløres og jeg glæder mig for vildt.


I lørdags var der sidste scrapdag sammen med the ScrapChicks, vi mødtes som altid på Kjellerup skole. Grundet snevejr og juletravlhed endte vi dog med kun at være 4 deltagere. Det er godt nok længe siden vi har været så få! Hyggeligt var det dog, og jeg fik da også lavet et LO færdigt. Det er fra julen sidste år.
Taggen bag overskriften, har jeg skrevet min journaling på. Jeg vil nemlig helst at når man ser på lo'et så kommer man til at smile over den dejlige dag og aften vi havde, og ikke over hvor triste vi er ved, at vi i år kommer til at holde jul uden Vitus.
Er forøvrigt blevet helt glad for den nuttede bambi jeg har klippet ud fra et BGpapir :-)


Håber julestemningen har indfundet sig i de små hjem? Med al den sne kan det jo næsten ikke undgåes!

4 kommentarer:

Marianne sagde ...

Jeg ELSKER det her LO!!! For pokker, hvor er det bare super flot!! Bliver simpelthen nødt til at lifte det - og tror lige jeg gemmer det på com med det samme :) Kan godt forstå, at I kommer til at savne lillemanden i julen - det gør højtiden svær. Men håber nu alligevel, at I får en dejlig julemåned - og så glæder jeg mig til at se, hvad det er for hemmeligheder, som du har fundet på...

aka sagde ...

Virkelig smukt layout med alle de små detaljer. Og et smukt minde om netop den jul.
Og så håber jeg, at du/I forstår at hygge jer i denne måned. Du lyder meget afklaret med jeres situation, men derfor er juletiden og selve julen alligevel en tid hvor man tænker - og tænker tilbage. Man bliver lidt grådlabil......og det kan nok ikke være anderledes.

Ja, svært og indviklet med alle de hemmeligheder i denne tid.

Anne Bente sagde ...

åh.... hvor er det dog bare smukt det lo der,

spændende med hemmeligheden

Karina Beck sagde ...

Hvor er det et lækkert layout og et dejligt minde.
Spændende med hemmeligheder....