torsdag den 4. november 2010

Thankful Thursday!


Denne torsdag er det rigtig nemt at lave min Thankful Thursday liste! Jeg er dybt taknemmelig over:


1. Lykken ved at være begyndt på arbejde igen! havde helt glemt hvordan det er at bruge sit hoved til andet end hyggesnak :-) Selvom jeg er træt når jeg kommer hjem, giver eleverne mig SÅ meget igen, at jeg næsten kan flyve. De er de skønneste umulige søde unger jeg endnu har mødt :-)


2. Mine forældres opdragelse, som har givet mig et selvværd, der kan holde til at selvtilliden ind imellem lider et knæk. Inderst inde ved jeg at jeg er den bedste til at være mig, og det har jeg i den grad set den seneste uge, er en gave at have med sig!


3. Nye venner der kan klare mosten, og som har brede skuldre der kan klare lidt af hvert!
I skal da også lige have et enkelt LO og et kort. Egentlig var de lavet til at være med i scrapfestivallen på scrapsisters.dk, men jeg fik dem aldrig oploaded, så nu viser jeg dem her i stedet :-)

Det er yderst sjældent at jeg laver kort, så det var noget af en udfordring, men er nu meget godt tilfreds med resultatet.
På søndag er der scrap på Kjellerup Skole. Jeg skal som altid med og jeg glæder mig, det er altid så hyggeligt. Hvis du har lyst til at være med, så kan du finde os på fjæsen her.
God torsdag til alle!

4 kommentarer:

Marianne sagde ...

Jeg må endnu en gang sige, at jeg er helt vild med dit "Thankfull Thursday"-projekt. Og dit LO + kort er vanvittige skønne begge to. Er titlen på LOet rubons - og hvad er det hvide på den?? Det ser sindssygt godt ud :)

Susanne sagde ...

Super lækkert LO og kort ligeså:)

Super idé med at finde 3 ting at være taknemmlig for ugentlig - det må give en masse positiv energi...måske jeg skulle prøve...

aka sagde ...

Hvor er det nogle fine ting du skriver om. Og tankevækkende.
Og så er du god til at sætte ord på dine tanker. TAK.
Lækre ting du har lavet, er især vild med dit Lo. Flot opsætning og farver.

FruMaansen sagde ...

/Marianne:
Titlen på mit LO er dels håndskrevet, dels grungeboard der er sværtet og har fået glossy accent. Det hvide? mener du de hæklede hjerter?