onsdag den 17. november 2010

Sikke noget...

har haft den mærkeligste dag i dag. Sådan en af de dage hvor man ikke helt ved hvad man skal gøre af sig selv. I virkeligheden har jeg fået det man vist nok kalder et gevaldigt skulderklap - men måden det er sket på er lidt trist, så det bliver svært rigtigt at nyde det! Håber på en knap så forkludret dag i morgen!

Jeg vil vise jer endnu et LO fra vores efterårsferie i år. Fotoet er taget hos min onkel Palle, min fars ældste lillebror. Det er sjældent vi ser ham, men for mig har han altid været lidt mystisk og spændene - for han har prøvet meget i sit liv, og er bestemt ikke bleg for at fortælle!


I dag bor han sammen med sin kæreste et af de lækreste steder i DK (efter min mening), hvor han går og samler gamle ting og sager. Jeg fandt nogle rigtig fine ting i hans stald som jeg fik lov at tage med hjem. Tingene skal inok få at se, der er taget billeder som selvfølgelig skal scrappes.

Satser på at få husket min thankful thursday ting i morgen - men tænker at jeg godt lige kan tage den på forskud i dag...Tak til jer som er så søde at ligge en kommentar! Jeg elsker at i gider tage jer tiden til det!

Go' onsdag aften til jer!5 kommentarer:

Heidi sagde ...

Sikke noget :)
Cool layout, god stil!

Anne Bente sagde ...

sikke da en god historie :)og en total lækker lo

Pia sagde ...

sikke fint layout med søde detaljer, den lille søde kaffekop

Marianne sagde ...

Det lyder også sådan lidt spøjst - håber din dag i dag har været bedre :) Super lækkert LO!!

Eva (Fister) sagde ...

Super flot layout.