fredag den 19. november 2010

endelig weekend!

Puha det holdt hårdt! De sidste 3 dage har godt nok være hårde på arbejde! Godt at i dag er fredag, og lige om lidt kommer der noget så skønt som Vild med dans, ikke noget med at skulle yde noget for at forstå hvad der foregår, bare lade hjernen stå på standby og slappe heeeeelt af! SKØNT!I morgen skal jeg til "møde" (læs:kaffeslabberas) hos en af de andre muskelquinder. Vi er en lille flok kvinder med alle mulige forskellige slags muskelsvind, som har startet en "lad os dele erfaringer-kaffe-klub". Fælles for os alle er at vi stadig er gående og at man med det blotte øje ikke kan se vi er "syge". Glæder mig helt vildt til at se de andre igen, der er et lille års tid siden vi mødtes første gang på musholmbugt feriecenter til et introduktionskursus. Det skal nok blive top hyggeligt, jeg håber jeg får lov til at tage nogle billeder af de andre, så jeg kan scrappe os!Hvad skal i lave i weekenden?I skal lige have endnu et Lo med billeder fra vores besøg hos min onkel Palle. Denne gang er billederne af nogle af alle de ting min onkel går og samler. Jeg kunne seriøst bruge timer i hans lille stald og udhus. Han har virkelig øje for skatte!

Jeg har førsøgt at gøre stilen i Lo'et genbrugs og retro-agtig, bedøm selv om det er lykkedes!
Go weekend til jer alle!

4 kommentarer:

aka sagde ...

Jamen et herligt lo. Og jeg synes du har ramt genbrugsstilen ret godt. Gamle blonder og den blomst ved den brune tags ligner lidt om en gammel medalje.
Uh sikke dejligt sted.....men jeg må ikke komme den slags steder for min mand ! Gammel lor... har vi nok af, siger han. haha. Jeg kan jo bruge det hele. Lækre dåser...uha det klør i fingrene.

Rigtig god kaffedag. Det lyder vildt hyggeligt - trods omstædighederne. Og dejligt med ligesindede, for det er dem, der forstår hvad det handler om. Andre kan måske prøve at forstå - men hvis man selv er i situationen VED man det.

Mine weekendplaner ?
Børnefødselsdag lørdag og juletræ med handicappede søndag !
Men først Vild med dans set fra sofaen...NU.

Charlotte sagde ...

Hvor må det være spændende at have sådan en onkel Palle. Kan godt forstå du ville scrappe om hans spændende stald. Lækre farver og titlen er helt perfekt. :0)
Jeg ønsker dig en god kaffe-hygge dag, det lyder dejligt at i kan mødes på den måde, og som aka siger, dejligt med ligesindede, som forstår det hele. :0)
Mine weekendplaner står i julepyntens tegn ... lidt tidligt for nogle måske, men jeg skal arbejde hele næste weekend, så ungerne og jeg hygger i dag med julekasserne.
PS: Jeg holdte altså med Laura og Silas.... ;0)
Tak for flere skønne besøg fra dig på min blog.

Karina Beck sagde ...

Jeg synes at stilen passer perfekt!
Det må være fantastisk at komme ind i den stald!

Marianne sagde ...

Håber også, I får en rigtig dejlig kaffedag :) Jeg har selv meldt mig ind i en gruppe - bare af endomitriose-patienter - og skal til det første møde på søndag. Det bliver lidt spændende.
Et super lækkert Lo, som du har fået lavet!! Det er virkelig skønt!