torsdag den 2. juni 2011

Skøn dag i haven!

I dag har taget endnu en tørn i haven og nu begynder det faktisk at være ret hyggeligt derude. Vi har fået plantet i lidt flere krukker til terrassen, manden har lavet et lille indrammet bed foran huset, neden for den rose som vokser op af huset - det er plantet tagetes under rosen også er græsset slået. Hele huset er også blevet rengjort. Hertil eftermiddag tog jeg mig en lur i hængekøjen mens manden startede grillen og forberedte aftensmaden. Nu kan miniferien for alvor komme i gang! :-)


I aften tror jeg jeg skal være lidt kreativ med lidt scrapperi. Faldt lige over et Vitus LO som jeg endnu ikke har vist her på bloggen.
Til jer der er ved at brække jer over mine Vitus LOs og som syntes jeg bør komme videre i livet, kan jeg kun sige; hvis ikke i kan lide lugten i bageriet, så må i finde et andet sted at handle! - hvis i forstår hvad jeg mener?! Jeg er træt af at få mails om at jeg bør opføre mig på en anden måde end min egen. Desuden besluttede jeg da Vitus døde at jeg ville scrappe billederne af ham færdigt, og der er nok til mindst en bog mere!


Til alle jer der godt kan holde ud at der indimellem bliver vist LOs med Vitus på - TAK fordi I ikke dømmer mig som en "der sidder fast"!


Nok surt opstød herfra!
Jeg er jo begyndt i praktik på en skole og indtil videre er det helt fantastisk at være i gang igen. Ser frem til næste uges udfordringer! :-)


Fantastisk torsdag aften til jer ALLE! :-)

12 kommentarer:

Frk. Toft sagde ...

Hejsa søde! Super fint LO. Sig mig har du fået træls kommentarer omkring Vitus? Eller? Syntes bare at hvis folk ikke har noget konstruktivt at sige, så skal de satme lade være! Jeg syntes det er en super fin måde at mindes dine drenge på søde.

Krammer fra mig

Karina Beck sagde ...

Jeg synes, at det er et dejligt layout med Vitus.
Jeg blev meget overrasket over at høre, at nogle sender dig sådanne mails!!! Faktisk kan jeg slet ikke forstå det.
Jeg kan godt forstå, at du scrapper Vitus, han er din dreng. De fleste af os scrapper dem vi elsker og det samme gør du med dine.
Hilsen Karina Beck

Norunn sagde ...

Det var en nydelig layout! :) Om folk må si dårlige ting om dine LOer og hva du velger å scrappe om, så kan du som du sier..heller gå i et annet bakeri!
Fortsett med dine flotte LOer, og om akkurat det DU vil scrappe om :)

Mange gode klemmer!

Heidi sagde ...

sikke et skønt LO du har fået lavet :)
Og ok! nu tabte jeg da helt underkæben. Er det virkelig så smålige mennesker der skal blande sig i hvad du scrapper om? Det er da 100% din sag hvad du scrapper om. Det er jo det fede ved scrapbooking ikk'?!.
Jeg nyder dine layouts, og hvor er det godt for dig at du scrapper ham. Bliv endelig ved at lægge dem op. Det er faktisk livsbekræftende for nogle at se de skønne lo'er. Skøn dreng :)
knus herfra

aka sagde ...

Jamen dog. Jeg sidder og bliver helt forarget. Er der virkelig nogen, der skriver mails af den karakter ??
Hav ondt af de mennesker, for de ved jo ikke, hvad livet handler om.

Jeg kan bare så godt lide dine Vitus-layouts. De udstråler sådan en kærlighed, og også livsglæde - på trods. Også dette lo med et rigtig skønt billede af Vitus.
Så bliv ved med at lave dem. Det er dit liv, din blog, dine børn - og hvis man ikke kan lide lugten i bageriet.....så skrid.
Jeg tror måske netop disse layouts har hjulpet dig igennem dine sorger, for her er vores hobby jo perfekt. Hvor mange ikke-scrappere får sat så mange tanker på deres sorg. Det kan da kun være godt.

Og så synes jeg, det lyder som den bedste opstart på en lille ferie. Havearbejde og derefter nyde livet..... Fortsat god ferie - pas på du ikke får liggesår !
Knus fra Annette

Charlotte sagde ...

Jamen, det er da så skønt at være i haven for tiden. Og dejligt, når man som du føler, at nu er her hyggeligt at være. :0)
Det er et rigtigt fint Vitus-LO med herlige detaljer. Tænk at nogen ligefrem skal sende dig kedelige mails. Hvad f.. bilder de sig ind. Kan de ikke lide at læse med på en given blog, ja så må de jo lade være med at komme retur. Jeg er mildest talt målløs over, at folk reagerer sådan over for dig.
Jeg håber du nyder de dejlige fridag trods alt. God weekend.

Ras sagde ...

ja kan absolut heller ikk følge de mail skrivere, du er tværtimod den sejeste jeg kender, og du er suveræn til at takle problemer. Plus at du er kanon til at hjælpe andre. Så klø du endelig på, på samme måde som hidtil, knus

Marianne sagde ...

Jeg kan slet ikke forstå, at der seriøst er nogen, der kan finde på at sende sådan nogen mails (???) Alle, der har/har haft børn scrapper da om dem - og du er ingen undtagelse. Jeg må sige, at jeg BEUNDRER dig for, at du har fået taget hul på bylden og tør at scrappe Vitus og huske minderne. Jeg sidder stadig med alle billederne af min far (og det er ikke det samme - det ved jeg godt) - men pointen er, at jeg har fået lavet 2 LOs med ham, siden han døde. Jeg ville ønske, at jeg havde modet til at lave nogen flere - men det har jeg ikke.
Så du fortsætter bare med at være dig selv. Det er vel i bund og grund det, det hele handler om - at man tør stå ved den man er??
Knus herfra :)

Charlotte Ravn sagde ...

Folk som kan finde på at komme med den slags bemækninger har nok aldrig selv prøvet at miste et barn! Det har jeg heller ikke, men jeg kan forestille mig, at det er noget man aldrig kommer over, men som man kan lære at leve med og det gør du vist på bedste måde. Jeg synes du takler det så fint og det er flot, at du kan bruge din scrapbooking som terapi. Jeg kan sagtens tåle at se mange flere layouts med din søde lille Vitus, så scrap du endelig bare løs og blæs på "små" mennesker, som ikke kan forstå det! Knus til dig

Marolle sagde ...

øhh så må de da lade være med at kigge på din blog ?
Jeg synes absolut ikke der er noget galt i at du scrapper om Vitus, men nok meget sundt ?
Jeg synes du skal blive ved med at gøre hvad DU vil, det er DIN blog, og du bestemmer hvad der skal være her :)

Thanni sagde ...

Det er ved at være længe siden jeg har været på blogrundfart, så jeg laver lige lidt catching up ;)
...og så rammer jeg jo lige det her indlæg på din blog! Jeg ved godt at det er et stykke tid siden du skrev det, og forhåbentlig har lagt det bag dig, men....hvad fanden sker der for folk, der tillader sig at ha' en mening om hvordan du vælger at komme igenem din sorg!..du laver de skønneste LO'er med en lille dejlig dreng, som for en tid var en stjerne i jeres liv, og som altid vil ha' sin helt egen plads hos jer...du får sat ord på nogen stærke følelser, og netop på den måde "kommer du videre".
Kom bare med mange flere Lo'er med Vitus, for fordi der er nogen få der er underlige og ikke kan tåle lugten i bageriet, jamen så er vi altså en hel del som gerne kigger med! :)
.....og gud fri mig vel, når man tænker på hvor mange gange vi andre plager vores læsere med LO'er med vores øøøndige unger...*G*
Det var lige et bette forsinket "keep up the amazing work" fra mig :)
Ha' en skøn dag :)

Trine Brandt-Lassen sagde ...

Jeg er meget sent ude (næsten 2 mdr) og måske ser du slet ikke denne kommentar, men jeg kan ikke lade dit indlæg stå overhøre.
Jeg er glad for at så mange har givet dig opbakning, for hvad fa.. bilder folk sig ind. Jeg er helt rystet. At scrappe fotos og minder er netop at komme videre, synes jeg. Henholdsvis smile og græde over et foto og få alle tanker ned på papir.

Bliv endelig ved til alle dine fotos af Vitus er kommet på et layout! Og gentag gerne et foto som betyder extra meget. Det fortjener både han og dig helt bestemt. Du laver super fede ting og er meget inspirerende.