mandag den 4. oktober 2010

når tiden går hurtigere end tankerne flyver....

ja så kommer man (her mener jeg mig) bagud med alting! også at opdatere sin blog!

Først og fremmest var jeg til convention i lørdags. Det var den hyggeligste dag og den foregik i et hæsblæsende tempo, som resulterede i totalt kollaps på sofaen søndag eftermiddag! Heldigvis var min søde husbond også godt brugt (han havde være babysitter for vores venners dreng - Toke på 3 år),så vi blev enige om en starwars-maraton :-)
Jeg havde for første gang nogensinde, planlagt alle indkøb inden jeg tog afsted på convention, ovenikøbet havde jeg husket listen, så jeg kunne krydse af efterhåden som jeg fik shoppet - det er så ulig mig at være så tjekket, men hold op hvor fik jeg fine ting med hjem :-) Har ikke taget billeder af tingene, en del af dem kom i brug på dagen! :-)
Jeg var desuden med på et af kurserne med Céline Navarro, "Women in my life" hed det. Virkelig godt og inspirerende kursus! Min svigerinde og jeg kunne slet ikke finde ud af at pakke sammen, da kurset var slut.
Ligger billeder ud af det minialbum som kurset handlede om, når jeg har fået lavet det helt færdigt.
I dag vil jeg vise jer et gammelt LO, som har stået på en hylde vi har over vores fjernsyn. Jeg har forsøgt at gøre det ret maskulint, da det er et foto af min søde mand der er på det. Mistede en masse, og klippede en masse cirkler som blev krøllet og fik lidt sortsværte rundt i kanten. I skal også lige se et LO som har et af de sjældne billeder af mig selv på. Det er lavet efter en udfordring vi lavede i fællesskab på vores KjellerupScrapchicks-facebookside.
Den er også mistet af flere omgange, og er så ellers bare pyntet på må og få. Kravene til udfordringen var: Brug mist eller maling, brug bånd, overskriften skal være håndskrevet. Desuden skulle bidraget været oploadet inden kl 21.00 i dag og jeg kom 3 min for sent...UPS!
Ved ikke rigtig hvor tilfreds jeg er med den, men den bliver ikke anderledes!

Må hellere finde min seng nu! Sov godt! :-)

3 kommentarer:

Maria Krumbæk sagde ...

øv jeg ikke så dig i lørdags ville gerne have sagt hej :) meget flotte LOs og rigtig lækker brug af mist

Susanne sagde ...

Lækre LO's:) Jeg synes du har fået gjort det øverste råt og maskulint - super:) Synes selv det kan være lidt svært. Lækker brug af mist på det nederste - jeg købte min først mist til convention så jeg skal først til at øve mig - det kræver lidt snilde synes jeg:) Øv, at jeg ikke fik hilst på dig i lørdags, men må jeg have til gode næste gang:)

Marianne sagde ...

Man skal ikke punke sig selv oveni hovedet, når man ikke liiige får opdateret :o) Jeg synes bare, at det er dejligt at se lidt nyt herinde igen :o) Og begge dine Los er super skønne!!! På en eller anden måde synes jeg, at de passer vildt godt sammen - men det er nok måden de er lavet på :o)