fredag den 15. oktober 2010

Thankful Thursday...på en fredag....


Her får i lige 3 ting jer er taknemmelig for på en ganske almindelig fredag!


1. Alle mine veninder - alle mine veninder - alle mine veninder.... (Undskyld kunne ikke lade være!) Jeg er taknemmelig for de veninder som har klaret skærene sammen med mig og min familie! I er de få rå, som kan klare mosten - og det er jeg dybt taknemmelig for!
2. Min mormor og min mor - de var/er en stor støtte og en kæmpe inspirationskilde. Min mormor strikkede uendelig mange trøjer, bluser og alt muligt andet til mig, mens hun var i live. Samtidig kunne jeg altid tage en politisksnak med hende - savner hende hver dag!
Min mor er her heldigvis stadig væk, hun strikker stadigvæk til mig :-), hun bakker mig op i alt det kreative jeg har gang i, også har hun altid en mening om tingene og en skulder at læne sig op ad!


3. Årstidernes skiften! Jeg elsker at bo i et land hvor der er forskel på sommer og vinter - forår og efterår! Nyder at farverne udenfor skifter :-)
I skal heller ikke snydes for et LO i dag. Egentlig startede det ud som et bidrag til Scrapsisters scrapfestival som kører hele oktober, men jeg kom hele tiden til at gøre noget som ikke passede ind i opgaverne. Så nu får i det her i stedet :-)
Håber i kan se på nærbillederne hvor lækkert rammerne krakelerer - har eksperimenteret med craklepaint i forskellig tykkelse, super sjovt og klart et produnkt jeg godt kan blive afhængig af!
Billederne er i øvrigt taget i Kroatien i sommers - kunne simpelthen ikke stå for de smukke udskæringer på kirken i ? - kan simpelthen ikke komme i tanke om hvad byen hed...
Ha' en dejlig efterårsferie jer der er så heldige! :-)

2 kommentarer:

Marianne sagde ...

Jeg elsker simpelthen dine "Thankful Thursdays" - af en eller anden grund gør de mig mig i virkelig godt humør :) Og dit LO er jo fantastisk skønt... Jeg er sprunget fra den der festival igen - kan ikke helt ture med det lige i tiden :o) Hav en dejlig weekend.

Anonym sagde ...

super lækkert layout :)