torsdag den 7. oktober 2010

Taknemmelige torsdag...


Ofte når jeg surfer rundt i blogland, og især på de amerikanseblogs, bliver jeg indimellem ramt af en "åhr...gider du lige!" -fornemmelse. Sådan en følelse af at her bryder danskeren i mig igennem, alt det følelsespjat bvadr! - men men, i virkeligheden kan jeg som regel godt relatere til indlæggene på en eller anden måde.

I første omgang fik jeg før omtalte følelse da jeg så denne blogpost hos Elle's, MEN....da jeg havde læst hele vejen til bunden af "posten" fik jeg en fornemmelse af at "det her er lige mig!"
For der er rigtig mange ting i mit liv jeg er dybt taknemmelig for, oplevelser og personer jeg på ingen måde vil være foruden!
Derfor har jeg tilmeldt mig Elle's Thankful Thursday. Konceptet er at man skal skrive mindst én ting på sin blog hver torsdag som man er taknemmelig for. Det kan jeg lige klare! :-)

So here goes....


1. Jeg er dybt taknemmelig for at mine 2 drenge Gustav og Vitus har været en del af mit liv. Begge 2 har de skubbet til mine grænser for hvad jeg troede jeg kunne klare, og jeg er kommet stærkere ud på den anden side. Vitus lærte mig at livet kan være hårdt og uoverskueligt, men at det der betyder noget er kærlighed og sammenhold! - Det er stort at have lært det af sin søn som kun blev 19 mdr.!


2. Jeg er taknemmelig for min dejlige mand, som er min støtte i alt! Du er for sej (og dejlig ;-)) Anders!


3. Jeg er taknemmelig for at have fundet mit rette element i scrapbooking! I virkeligheden kan jeg også takke Gustav for min hobby, for det var da jeg ville sørge for at billederne af ham ikke blev gemt væk, jeg begyndte at scrappe. Min mor foreslog at jeg scrappede dem og det gjorde jeg - har scrappet mere eller mindre alt siden! :-)


Måske du også kunne have lyst til at deltage i Elle's lille udfordring/opfordring? Så smut ind forbi og meld dig til :-)


God torsdag til dig!

3 kommentarer:

aka sagde ...

Jeg får helt en klump i halsen over dit indlæg. Hvor er det smukt skrevet, og dejligt at se, at du er kommet så langt - trods alt !

For ganske nylig var der en tråd på Scrapsisters, hvor man skulle skrive 10 ting man var glad for idag. Jeg synes, jeg havde en møgdag, men prøvede alligevel. Og ved du hvad ? Jeg fik skrevet 10 ting jeg var glad for netop den dag...og jeg kunne fortsætte. Det satte lige lidt tanker i gang....
Jeg tror, det er en sund øvelse, måske mest på dumme dage, for så har man en tendens til at focusere på det negative.
Jeg lærte meget af det, og har brugt det, for mig selv, flere gange siden.
Så jeg kan godt, forstå hvad du mener med Elle's blog !

Maria Krumbæk sagde ...

Fantastiske ting! Det er vigtigt at man holder fast i de positive ting :)
Sejt at du er så stærk og positiv :)

Marianne sagde ...

Du er virkelig sej. Sidder også med en klump i halsen over dit indlæg - men hvor har du evigt ret. Man skal huske på de ting, der betyder noget for en - jeg er bare ikke så god til at se i store linier. Jeg er bedre til alle de små historier... Men den er lagret i baghovedet - og så kan jeg gå og tænke lidt over den :o) Tak for sparket i hvert fald...