fredag den 24. september 2010

1 Lo med lækre knapper!

i søndags var jeg til scrap i Kjellerup skole sammen med alle de andre scrapchicks. Som altid var det en superhyggelig dag, og for en gangs skyld var jeg super produktiv! Fik faktisk lavet hele 3 Lo´s! Det er vildt når man tænker på hvor meget tid der går med at snakke :D
Jeg har ikke fået taget billeder af alle mine Lo´s så i må nøjes med det ene.

Vi har fået Malou hjem at bo igen - hun har boet hos min mor og far al den tid vi har haft Vitus. Ikke fordi han ikke kunne tåle hende, men fordi vi var genhuset og i det hus var husdyr desværre ikke tilladt. Heldigvis var mine forældre helt klar på at have Malou boende sammen med deres egen hund, og hvor er vi taknemmelige for det!

I dag er vi bare glade for at vi har fået Malou hjem igen, også selvom det er på en dyr bekostning. Det hjælper bare lidt på humøret når hun ligger hovedet i ens skød, og man ved hun ikke flytter det igen før man har lovet at "nu skal vi nok gå en tur." Den friske luft, naturen og en insisterende hund gør godt! :-)
I øvrigt må i meget gerne lægge mærke til de stablede knapper på Loét, jeg syntes de er så fiiiine! hyggede mig helt vildt med at sidde og sy dem sammen, mens jeg havde lungbetændelse (ja, det var hvad historien om mine forsvunde mandler (som ikke er dukket op endnu) udviklede sig til!). Er også ret glad for alle firkanterne, det er bare restepapir ovenpå en matte af restekarton syet sammen på må og få af broderigarn - syntes de er vildt lækre!
Håber i får en skøn fredag!

7 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

hold da op, hvor er den flot
, god dag til dig

Susanne sagde ...

Super LO - jeg er vild med din stil:) Og lækre knappper - synes det ser godt ud på alle andres LO'er, men på mine egne dur de bare ikke...

Dejligt med blød råhygge i huset - og sødt af dine forældre at de ville være plejefamilie - dejligt:)

Henriette sagde ...

Er du vimmer et lækkert layout! Og jeg lod mærke til knapperne før jeg så du havde skrevet det ;) Hvor dejligt at i har fået jeres hund tilbage!

Helle sagde ...

synes det er fedt med de knapper oveni hinanden. fed stil du har.

Hvor må det være skønt at have hunden tilbage.

kommer du med til convention lørdag?

Marianne sagde ...

Hvor dejligt at have vovse tilbage igen :o) Og dit LO er simpelthen SÅ super flot!! Jeg har bare siddet og kigget og kigget :o)

Betina Olesen sagde ...

Dejligt at se at du er tilbage, og det endda for fuld udblæsning....

Super skønt LO, det er da vist et lift den anden vej... der er bare super meget at se på, altså der er bevægelse i billedet...

God weekend...

milkcan sagde ...

Love, love, love that layout! Such a cool wonky grid!