tirsdag den 18. marts 2008

Gaia :-)

Så fik mor og far deres nye hund, syntes lige i skulle se hende :-)

Er hun ikke bare kær?

Hun er af racen Basset fauve de Bretange - håber det er stavet rigtigt?

Jeg var med nede at hente hende i fredags, i Ryslinge på (ja, hvor er det nu det ligger scrappere?) fyn. Det er altså ikke kun scrap de kan finde ud af dernede :-D

Nå vil smutte igen, skal sådan set have pakket campingvognen...Vi kører nemlig afsted hele påsken! Lækkert!
Posted by Picasa

lørdag den 15. marts 2008

At skrive i hånden...

Siden kurset i håndskrif på conventionen i Ejsing har jeg skrevet en hel del i hånden, må indrømme at det faktisk har været lidt en åbenbaring for mig! - ja, det lyder skørt, men Marianne gav mig lige det sidste spark bagi til at komme i gang :-).



Så her kommer nogle af de LO's jeg har lavet siden conventionen:

Materialer: papir fra k&company (kan ikke lige huske navnet på det - kommer lige senere) Karton fra? købt ved creativcompany, Magicmesh fra goodiebaggen vi fik fra Scrapbooktikken, overskrifterne er skrevet i hånden, det samme er journalingen.


Titlen på billedet refererer til det faktum, at vi ofte får skæld ud af folk i alle aldre, over at vi har såden en forfærdelig DRÆBERHUND! (Hader det udtryk!) Malou er af racen Dogue de Bordeaux (ja, det er sådan en fra Turner og hund filmen), hvilket er en Mastiff type. Mastifferne blev ganske vist brugt til at jagte vildsvin og andet storvildt indtil for ca. 500 år siden, og har da også før det været brugt til gladiatorhunde - men det var i det gamle romerrige for ca. 2000 år siden. Altså ligger deres angrebsgen ikke latent (som hende damen fra kennelklubben kalder det) - som det gør ved f.eks. Am staffs.


Nok om det - på billederne herover hygger vores gode venners knægt Lukas sig, med at lege med Malous kødben, på hendes tæppe i stuen (hun har sin kurv i gangen og den har hun i fred). De hygger sig vældigt :-) Elsker sådan nogen billeder!


Materialer: Karton købt hos Fru Hansenskælder til conventionen i Ejsing, clearstamps fra? lånte dem af Maj-Britt, Thickers AMC, Blomster fra Bazzil, K&company og Prima, Glimmerlim, knappen fulgte med en mdrs, pakke fra SIStv.

Layoutet er lavet efter en af skitserne i goodiebaggen vi fik i Ejsing, Jeg nåede bare ikke at gøre det færdigt deroppe. Er selv ret vild med det, syntes billederne passer kanon godt til det grå katon.

I skal lige høre - i går var jeg med min mor, far og yngste lillebror nede og hente deres nye lille hundehvalp. Hun er noget af det allermest nuttede jeg længe har set! Hun er kommet til at hedde Gaia - og i kommer nok til at se mere til hende herinde :-)

torsdag den 13. marts 2008

Fantastiske nyheder og det jeg købte i Ejsing...

Sikke en dag vi havde i går...

For dem som ikke kender vores historie kommer her et resume. d. 2.2.2007 blev vi forældre til Gustav, 48 min efter han kom til verden gik han bort.

Vi har siden været igennem helvede! Jeg har været igennem en million undersøgelser, og lægerne har ikke kunnet finde ud af hvad som gik galt - udover at de har troet at jeg havde en muskelsygdom, som jeg så havde givet videre til ham.

I går var vi så ved lægen for at få en opsamling/afklaring på vores situation.
Jeg skal have taget én blodprøve mere, for at få oprenset mit dna (en gang mere, første gang var prøven ikke ren nok) det tager ca. 1 mdr.

Så om 1 mdr. har vi det endelige svar! Her "kun" 1 år og 1 mdr. efter Gustavs død står vi altså næsten med svar...ENDELIG.

Vi har under hele forløbet ikke måttet forsøge at blive gravide igen, da lægerne mente risikoen ved en gentagelse var for store...det har været meget hårdt!


I går fik vi så grønt lys, vi må gå i gang igen! FEDT FEDT FEDT!


Der er stadig en risiko for at jeg er bærer af et defektgen, men det er udelukket med 95% sikkerhed, at jeg IKKE er bærer af et sådant. Desuden vil den blodprøve jeg skal have taget, give os svaret indenfor en mdr.
Man kan (hvis jeg er bærer) først se det på fosteret i uge 16, altså kan vi roligt prøve igen...Risikoen for at jeg er bærer er lille, og hvis jeg er det vil man kunne se det, så fosteret kan blive fjernet. Ikke at jeg ikke tror det ville være svært - men det kan ikke være ligeså svært som at miste et ellers fuldbragt barn!

Det er en kæmpe befrielse! Vi er MEGET glade i det lille hjem lige nu!


Nok personligt stuff for en post! Nu til Ejsing og alle mine køb der!

Anders vil nok sige at jeg gik en anelse "shop amok", jeg havde dog heldigvis ikke taget dankortet med, havde rede penge og brugte derfor ikke mere end jeg "måtte".




Jeg købte: Grungeboards, en hvid Stazon sværte, Distress ink, Glimmerlim, Thickers i mosgummi og vinyl, store lyserøde blomster (hvilket er meget ulig mig - men tænkte jeg måtte udfordre mig selv!), Hundepoter stempel, målebåndstape, forskelligt farvet karton, en "papirbog" fra K&company "Urban rhapsody" - det er så mega fedt noget papir!

Sidst men ikke mindst bestilte jeg en bog hos Scrapbook fun, i kan se den her http://www.scrapbookfun.dk/marts_nyheder/scrapbook_page_maps_566_da/ - glæder mig meget til den kommer i af døren i maj!

Tror det var det for nu....hvis jeg når det senere ligger jeg lige nogle af alle de LO's jeg har lavet siden "Scrap i det jyske" ud...

Hov forresten, det lille album som ligger på det øverste billede og pynter vandt jeg hos Fru Hansens kælder, jeg vandt det på den lille pose som var med i goodiebaggen. Har så pyntet det med div. Vandt også en stor mænge knapper i blåfarver - LÆKKERT!!!!!!!

Tak fordi i læste/kiggede med!

mandag den 10. marts 2008

Scrap i det jyske :-)

I lørdags deltog jeg i "Scrap i det jyske" i Ejsing.
Det var en helt fantastisk hyggelig og lærerig dag. Mødte en del jeg "kender" fra diverse foraer, det var rigtig skægt at se folk i levende live! Her skal især lyde en tak til Kirsten/Kimic som jeg sad ved bord med, det var hyggeligt!

Jeg deltog i 2 kurser: Hånskrift og Lav-selv-pynt, begge med Marianne som kursusholder. Begge kurser var veltilrettelagte og meget inspirerende. Faktisk blev jeg så inspireret af håndskriftskurset at jeg forsøgte mig (godt nok i det små) på det eneste LO jeg nåede at få lavet i lørdags. Ganske vist var det kun ét ord skrevet i hånden, men alligevel ;-)

Materialerne til LO'et fra i lørdags er som følger: Papir fra K&company "Urban rhapsody" (købte hele designblokken hos scrapbook fun), bogstaver Thickers fra American Crafts, bånd fra brugsen, knapper og magicmesh fra goodiebaggen vi fik udleveret (tror det var fra Scrapbooktikken), Klipsene lånte jeg af min veninde Maj-Britt som jeg var flugtes med.

"Modellen" på billedet er min ældste lillebror Troels, hans eneste bekymring i forhold til at skulle udstilles her på bloggen var om han så "Hot" nok ud...! Hvad siger i?...Går han an? ;-) (han bliver SÅ sur over det her :-D)

Tror det må blive det hele for i aften, må hellere komme i seng. Skal på værksted med bilen i morgen...Grrrrrr...er SÅ TRÆT af den møgspand! men hvad, den kan stadig bringe mig fra A til B og det må jo være det vigtigste!

Vil ligge et billede ud af alle mine indkøb i morgen, fik ikke taget et billede af dem i dag. (Hvis jeg når det...)

Tak fordi i kiggede/læste med - det betyder meget for mig!
Posted by Picasa

torsdag den 6. marts 2008

Min nevø Alex!


Er han ikke bare dejlig, min nevø Alex? Billederne er taget 2. juledag 2007, da var han 2 år og 3 mdr. Han er er charmetrold, og han ved det, så han er god til at charme sig til alting :-) - derfor titlen!

Materialer: papir fra Prima, Sassafraslas og BG, bogstaver fra Scenic route og fra scrapbooktikken.dk - vandt dem i julekalenderen, rub ons fra BG og alm. broderigarn - det tog mig en evighed at sy det i hånden, men jeg syntes det giver en god effekt.

Ellers GLÆDER JEG MIG til på lørdag, der er der jo scrapconvention i Ejsing. Jeg har vel efterhånden været meldt til i 4-5 mdr. og har glædet mig ligeså længe :-) Er så glad for at Sabina Bjerre (li' om hjørnet) har stablet det hele på benene!
Jeg skal følges sammen med min veninde Maj-Britt, vi fulgtes også ad til conventionen i Ryslinge i efteråret.

Har bestemt mig for at pakke i morgen, det kan jo være at jeg bliver inspireret i løbet af aftenen til at lave et eller andet. Vil som minimum have lavet et navneskilt, det fik jeg ikke gjort i Ryslinge, så det vil jeg nå denne gang :-)

Håber at møde rigtig mange af dem jeg "kender" fra de forskellige forums, det er så skægt at se folk IRL!
Faktisk mødte jeg i går aftes, 3 gale gutter jeg har spillet computerspillet World of Warcraft med lidt over et år. Det var virkelig sjovt at få sat billede på deres stemmer og figurer i spillet!
(ja, jeg ved det godt - det lyder meget nørdet ;-), men efterhånden er der 10 mio mennesker som spiller spillet, så det må defineres som ret almindeligt! :-D) (er i overbevidst?, eller får det mig til at lyde mere som en nørd?)

Nå, men det var vist nok for nu - Håber vi ses på lørdag!

Tak fordi du læste/kiggede med :-)
Posted by Picasa

tirsdag den 4. marts 2008

Fødselsdagsgave :-)

Fødselsdagsgaven til min søster var i år, et scrappet billede, med fotos af hende og hendes kæreste Nicolai.

Jeg havde købt en lækker ramme i en lidt utraditionel scrap str. Heldigvis kom det til at fugere kanon godt.

Faktisk blev den største udfordring at få farverne i LO til at matche farverne i Sabines (min søster) og Nicolais hjem. De er meget "ordentlige", alt skal helst være farvemæssigt afstemt. - Hold da op hvor det lyder kedeligt og som noget af en kritik, det er det dog ikke. Jeg ville nogle gange ønske at jeg havde fået lidt af min søsters gen for kun at købe ting der passer til det jeg har i forvejen.... :-)

Materialer: Papir fra Sandylion, basic grey og DCVW. Bånd fra brugsen og vores lokale brugskunstbutik. Chipboardbogstaver fra basic grey - farvet med en kobberfarvet galaxy marker og pyntet med glimmerlim købt i rema 1000, syntes de er blevet så LÆKRE! Glimmerlimen får dem til at poppe ud fra billedet - mummenums!!!! Desuden er det bling fra en af de højtelskede SIStv månedspakker. Flit har jeg også brugt lidt af. Sidst men ikke mindst, så har jeg brugt en af mine transparenter, fik min kære mand til at finde en fed font som jeg printede og tegnede over.

Tak fordi i kiggede med!

KnuS til alle!

mandag den 3. marts 2008

Hønemor?

ØVØV, så er jeg ved at blive snottet igen :-( Hoster og fryser helt vildt, det er så tredje eller fjerde gang siden nytår jeg er forkølet! ØVØV!

Nok ynk fra mig!

Det er efterhånden lang tid siden jeg har lagt nolge LO's ud, det må jeg hellere gøre noget ved! Så her er det første: ...

Det er min gode veninde Mette, som også er skolelærer, der er klædt flot ud som høne, da hun skulle til fastelavnsfest på sit arbejde. Hun er matematiklærer i en 2.klasse, og i følge hende selv var ungerne ellevilde over hendes udklædning. Meget forståeligt - jeg kan godt huske at det var sjovest når lærerene også gad gøre lidt ud af det.

Titlen hønemor er passende på mere end en måde. Mette var, da billederne blev taget ca. 7 mdr. gravid - dragten var perfekt til at skjule den store mave - godt tænkt syntes jeg :-)

Materialer: Papirer fra I *heart* candytown og Sonora High collection begge papir serier er købt som månedspakker hos SIStv, Bogstaver og det gennemsigtige plastic var en del af pakkerne. Desuden har jeg brugt rub ons fra Basiv grey og søstrene grene.


Posted by Picasa

søndag den 2. marts 2008

Jeg har tilmeldt mig tvmidtvests fotokonkurrence!

Billedet jeg har tilmeldt mig med er et billede af Malou taget d. 29/2 2008, i kan se det her http://foto.tvmidtvest.dk/displayimage.php?album=18&pos=66 .
Når engang man kan stemme på billederne ligger jeg lige et link herind - håber i syntes billedet er så godt at i vil give mig jeres stemme!

Hav en dejlig søndag, og tak fordi i læste med!