lørdag den 15. marts 2008

At skrive i hånden...

Siden kurset i håndskrif på conventionen i Ejsing har jeg skrevet en hel del i hånden, må indrømme at det faktisk har været lidt en åbenbaring for mig! - ja, det lyder skørt, men Marianne gav mig lige det sidste spark bagi til at komme i gang :-).Så her kommer nogle af de LO's jeg har lavet siden conventionen:

Materialer: papir fra k&company (kan ikke lige huske navnet på det - kommer lige senere) Karton fra? købt ved creativcompany, Magicmesh fra goodiebaggen vi fik fra Scrapbooktikken, overskrifterne er skrevet i hånden, det samme er journalingen.


Titlen på billedet refererer til det faktum, at vi ofte får skæld ud af folk i alle aldre, over at vi har såden en forfærdelig DRÆBERHUND! (Hader det udtryk!) Malou er af racen Dogue de Bordeaux (ja, det er sådan en fra Turner og hund filmen), hvilket er en Mastiff type. Mastifferne blev ganske vist brugt til at jagte vildsvin og andet storvildt indtil for ca. 500 år siden, og har da også før det været brugt til gladiatorhunde - men det var i det gamle romerrige for ca. 2000 år siden. Altså ligger deres angrebsgen ikke latent (som hende damen fra kennelklubben kalder det) - som det gør ved f.eks. Am staffs.


Nok om det - på billederne herover hygger vores gode venners knægt Lukas sig, med at lege med Malous kødben, på hendes tæppe i stuen (hun har sin kurv i gangen og den har hun i fred). De hygger sig vældigt :-) Elsker sådan nogen billeder!


Materialer: Karton købt hos Fru Hansenskælder til conventionen i Ejsing, clearstamps fra? lånte dem af Maj-Britt, Thickers AMC, Blomster fra Bazzil, K&company og Prima, Glimmerlim, knappen fulgte med en mdrs, pakke fra SIStv.

Layoutet er lavet efter en af skitserne i goodiebaggen vi fik i Ejsing, Jeg nåede bare ikke at gøre det færdigt deroppe. Er selv ret vild med det, syntes billederne passer kanon godt til det grå katon.

I skal lige høre - i går var jeg med min mor, far og yngste lillebror nede og hente deres nye lille hundehvalp. Hun er noget af det allermest nuttede jeg længe har set! Hun er kommet til at hedde Gaia - og i kommer nok til at se mere til hende herinde :-)

3 kommentarer:

Kirsten sagde ...

LO'et med Malou er altså bare dejligt. Det er skønt at hun er så glad for alt og alle.
Og så kan jeg altså bare sige: Folk og deres fordomme (her mangler jeg en smiley, der ruller med øjnene :-)...)!

Uh, jeg vil glæde mig til at se layouts med den lille nye vuffer...
Hvad er det for en hvalp de har fået?

Jette/Thanni sagde ...

Super LO - og godt du har fået gang i håndskriften :)
Hvordan kan nogen finde på at kalde Malou (og andre Mastiffer) for dræberhunde ????..har haft to "plejebørn" på et tidspunkt af racen Old English Mastiff og sødere hunde skal man sq godt nok lede længe efter!! :)....

Rikke Eskildsen sagde ...

Dejligt LO. flot skrift. Det er utroligt, som folk udtaler sig om noget, som de ikke ved nok om. Har selv en halv Rottweiler og fik også flere kommentare fra familien da vi fik ham, men heldigvis har min bror en ægte rottweiler og hun er den mest børnevnlig hund jeg kender og jeg kender mange hund, så det fik folk bare afvide.