torsdag den 6. marts 2008

Min nevø Alex!


Er han ikke bare dejlig, min nevø Alex? Billederne er taget 2. juledag 2007, da var han 2 år og 3 mdr. Han er er charmetrold, og han ved det, så han er god til at charme sig til alting :-) - derfor titlen!

Materialer: papir fra Prima, Sassafraslas og BG, bogstaver fra Scenic route og fra scrapbooktikken.dk - vandt dem i julekalenderen, rub ons fra BG og alm. broderigarn - det tog mig en evighed at sy det i hånden, men jeg syntes det giver en god effekt.

Ellers GLÆDER JEG MIG til på lørdag, der er der jo scrapconvention i Ejsing. Jeg har vel efterhånden været meldt til i 4-5 mdr. og har glædet mig ligeså længe :-) Er så glad for at Sabina Bjerre (li' om hjørnet) har stablet det hele på benene!
Jeg skal følges sammen med min veninde Maj-Britt, vi fulgtes også ad til conventionen i Ryslinge i efteråret.

Har bestemt mig for at pakke i morgen, det kan jo være at jeg bliver inspireret i løbet af aftenen til at lave et eller andet. Vil som minimum have lavet et navneskilt, det fik jeg ikke gjort i Ryslinge, så det vil jeg nå denne gang :-)

Håber at møde rigtig mange af dem jeg "kender" fra de forskellige forums, det er så skægt at se folk IRL!
Faktisk mødte jeg i går aftes, 3 gale gutter jeg har spillet computerspillet World of Warcraft med lidt over et år. Det var virkelig sjovt at få sat billede på deres stemmer og figurer i spillet!
(ja, jeg ved det godt - det lyder meget nørdet ;-), men efterhånden er der 10 mio mennesker som spiller spillet, så det må defineres som ret almindeligt! :-D) (er i overbevidst?, eller får det mig til at lyde mere som en nørd?)

Nå, men det var vist nok for nu - Håber vi ses på lørdag!

Tak fordi du læste/kiggede med :-)
Posted by Picasa

3 kommentarer:

Jette/Thanni sagde ...

Fedt LO - flot med de røde farver og nogen skønne billeder af knægten - titlen passer vist temmelig godt til ham ;D
Nope det lyder slet ikke nørdet - i hvert fald ikke når man er omgivet af computer-freaks til daglig (3 sønner ;) )..og osse selv spiller - dog ikke online ;)

Kirsten sagde ...

Skønt LO i nogen dejlige farver. Og ja, - han er da en charmetrold. Sådan én man bare får lyst til at give en krammer... ;-) (han vil jo nok betakke sig HE-HE....)

Glæder mig til at hilse på dig på lørdag.

troll13 sagde ...

Lækkert LO, og lækkert papirvalg til billederne.