torsdag den 13. marts 2008

Fantastiske nyheder og det jeg købte i Ejsing...

Sikke en dag vi havde i går...

For dem som ikke kender vores historie kommer her et resume. d. 2.2.2007 blev vi forældre til Gustav, 48 min efter han kom til verden gik han bort.

Vi har siden været igennem helvede! Jeg har været igennem en million undersøgelser, og lægerne har ikke kunnet finde ud af hvad som gik galt - udover at de har troet at jeg havde en muskelsygdom, som jeg så havde givet videre til ham.

I går var vi så ved lægen for at få en opsamling/afklaring på vores situation.
Jeg skal have taget én blodprøve mere, for at få oprenset mit dna (en gang mere, første gang var prøven ikke ren nok) det tager ca. 1 mdr.

Så om 1 mdr. har vi det endelige svar! Her "kun" 1 år og 1 mdr. efter Gustavs død står vi altså næsten med svar...ENDELIG.

Vi har under hele forløbet ikke måttet forsøge at blive gravide igen, da lægerne mente risikoen ved en gentagelse var for store...det har været meget hårdt!


I går fik vi så grønt lys, vi må gå i gang igen! FEDT FEDT FEDT!


Der er stadig en risiko for at jeg er bærer af et defektgen, men det er udelukket med 95% sikkerhed, at jeg IKKE er bærer af et sådant. Desuden vil den blodprøve jeg skal have taget, give os svaret indenfor en mdr.
Man kan (hvis jeg er bærer) først se det på fosteret i uge 16, altså kan vi roligt prøve igen...Risikoen for at jeg er bærer er lille, og hvis jeg er det vil man kunne se det, så fosteret kan blive fjernet. Ikke at jeg ikke tror det ville være svært - men det kan ikke være ligeså svært som at miste et ellers fuldbragt barn!

Det er en kæmpe befrielse! Vi er MEGET glade i det lille hjem lige nu!


Nok personligt stuff for en post! Nu til Ejsing og alle mine køb der!

Anders vil nok sige at jeg gik en anelse "shop amok", jeg havde dog heldigvis ikke taget dankortet med, havde rede penge og brugte derfor ikke mere end jeg "måtte".
Jeg købte: Grungeboards, en hvid Stazon sværte, Distress ink, Glimmerlim, Thickers i mosgummi og vinyl, store lyserøde blomster (hvilket er meget ulig mig - men tænkte jeg måtte udfordre mig selv!), Hundepoter stempel, målebåndstape, forskelligt farvet karton, en "papirbog" fra K&company "Urban rhapsody" - det er så mega fedt noget papir!

Sidst men ikke mindst bestilte jeg en bog hos Scrapbook fun, i kan se den her http://www.scrapbookfun.dk/marts_nyheder/scrapbook_page_maps_566_da/ - glæder mig meget til den kommer i af døren i maj!

Tror det var det for nu....hvis jeg når det senere ligger jeg lige nogle af alle de LO's jeg har lavet siden "Scrap i det jyske" ud...

Hov forresten, det lille album som ligger på det øverste billede og pynter vandt jeg hos Fru Hansens kælder, jeg vandt det på den lille pose som var med i goodiebaggen. Har så pyntet det med div. Vandt også en stor mænge knapper i blåfarver - LÆKKERT!!!!!!!

Tak fordi i læste/kiggede med!

4 kommentarer:

rnielsen79 sagde ...

Sikke en fantastisk nyhed, at I nu igen kan forsøge at blive gravide. Jeg tør slet ikke tænke på, hvad jeg ville gøre, hvis vi mistede en af vores drenge. Jeg håber I har gode venner omkring jer, som kan hjælpe/snakke med jer. Trods alt det nye og dejlige ved en graviditet, så vil der jo også dukke mange minder op. Jeg håber det bedste for jeres lille familie.

Hvor købte du det målebåndstape? Det var jeg nemlig på udkig efter, men fandt det aldrig:-)

Kirsten sagde ...

Hvor er jeg glad på Jeres vegne, Stine :-) :-) :-)
Vi talte jo godt nok om alle de ting I havde været igennem, så det er jo helt fantastisk, at der er så lille risiko for, at du er bærer af defektgenet. Den sidste måned, før I får det enedelig svar blive jo nok lang, men nok også til at holde ud, da I jo højest sandsynligt har noget MEGA godt at se frem til.
Jeg vil i hvert fald ønske Jer held og lykke med "foretagendet".

Knus
Kirsten

Rikke Eskildsen sagde ...

Sikke en historie, dejligt at I har fået grønt lys og at risikoen er så lille.
Fede ting du har købt i Ejsing.

Jette/Thanni sagde ...

Det er en trist historie - men godt der nu er lys forude, så alt muligt held og lykke med projektet :)
Sikke en masse dejlige ting du fik købt i Ejsing..og nok godt nok at man lod plastickortet blive hjemme - GG