mandag den 10. marts 2008

Scrap i det jyske :-)

I lørdags deltog jeg i "Scrap i det jyske" i Ejsing.
Det var en helt fantastisk hyggelig og lærerig dag. Mødte en del jeg "kender" fra diverse foraer, det var rigtig skægt at se folk i levende live! Her skal især lyde en tak til Kirsten/Kimic som jeg sad ved bord med, det var hyggeligt!

Jeg deltog i 2 kurser: Hånskrift og Lav-selv-pynt, begge med Marianne som kursusholder. Begge kurser var veltilrettelagte og meget inspirerende. Faktisk blev jeg så inspireret af håndskriftskurset at jeg forsøgte mig (godt nok i det små) på det eneste LO jeg nåede at få lavet i lørdags. Ganske vist var det kun ét ord skrevet i hånden, men alligevel ;-)

Materialerne til LO'et fra i lørdags er som følger: Papir fra K&company "Urban rhapsody" (købte hele designblokken hos scrapbook fun), bogstaver Thickers fra American Crafts, bånd fra brugsen, knapper og magicmesh fra goodiebaggen vi fik udleveret (tror det var fra Scrapbooktikken), Klipsene lånte jeg af min veninde Maj-Britt som jeg var flugtes med.

"Modellen" på billedet er min ældste lillebror Troels, hans eneste bekymring i forhold til at skulle udstilles her på bloggen var om han så "Hot" nok ud...! Hvad siger i?...Går han an? ;-) (han bliver SÅ sur over det her :-D)

Tror det må blive det hele for i aften, må hellere komme i seng. Skal på værksted med bilen i morgen...Grrrrrr...er SÅ TRÆT af den møgspand! men hvad, den kan stadig bringe mig fra A til B og det må jo være det vigtigste!

Vil ligge et billede ud af alle mine indkøb i morgen, fik ikke taget et billede af dem i dag. (Hvis jeg når det...)

Tak fordi i kiggede/læste med - det betyder meget for mig!
Posted by Picasa

2 kommentarer:

Jette/Thanni sagde ...

Synes osse Marianne holdt et fint og inspirerende kursus i håndskrift :) - godt du er kommet i gang med håndskriften og man skal jo starte et sted :)
Synes da nok han ser ok ud ham din lillebror, så ham kan du roligt lade ligge på bloggen :D

Kirsten sagde ...

Selv tak Stine, - fornøjelsen var helt min side ;-)
Som jeg sagde allerede i lørdags, så er Troels en flot fyr, - så han behøver ikke at bekymre sig he-he....
Det er et rigtig flot layout du har lavet. Jeg blev jo, som du ved, inspireret til at købe den samme totalt fede papirblok fra K & Company, og det har jeg bestemt ikke fortrudt.