onsdag den 16. juli 2008

Læææænge siden! (er i der stadig...??)

Så fløj der ellers lige nogle måneder forbi! ...og hvilke måneder!


Efter jeg blev fyret i Ørum, anede jeg ærligt talt ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv...jeg havde mistet modet i forhold til at skulle være lærer, og følte mig som noget af en fiasko...MEEEEEN...Så ringede de fra Hald Ege Skole, og spurgte om jeg havde lyst til at tage et kort vikariat frem til sommerferien, klasselærerfunktion og 1.klasse. Hmmm...Jo tak, endte jeg med at sige, selvom jeg aldrig havde tænkt mig selv, som lærer i indskolingen.


Hvor er jeg glad for at jeg sagde ja til den tjans! Jeg fik modet igen, og fik en meget fin anbefaling med derfra! Super dejligt!


Ellers er tiden bare fløjet afsted. Jeg har fået scrappet en helt masse, men jeg har ikke været for god til at få oploadet mine ting... (*flov*)


Jeg var med til cypercrop på Scrapsisters.dk d.? juni og fik faktisk lavet 4 Lo's ved den lejlighed. Jeg storhyggede mig og nød at kunne hente inspiration i gallerierne! Så tak til alle jer andre som også deltog!


I får lige det LO jeg bedst syntes om fra den lejlighed:
Materialer: papir - SonoraHigh collection SiStv, Basic grey, Sandy lion, Karton - DCWV, Thickers fra AC, og div.dims.

Nu til en nyhed jeg har haft lyst til at dele med jer læææææænge!


JEG ER GRAVID!!!!!!!!!

Jep, der er rigtig nok, jeg er 20 uger henne og alt ser fint og godt ud! jeg har været lidt forsigtig med at sige det højt, for jeg har ærlig talt været meget nervøs...Men ved sidste scanning for lidt over en uge siden, faldt jeg lidt mere til ro. Jeg så mere bevægelse ved denne lille krussedulle, end vi nogensinde så ved Gustav. (Hvis du er helt lost her, så tjek tidligere indlæg)

Så indtil videre er jeg rolig og nyder at kunne mærke spark og liv derinde fra!

Pyha, sikke en dejlig nyhed at skrive, sidder her og stor smiler! :-D

Slutteligt vil jeg lige vise jer et af mine nyeligt lavede LO's, det er kun mit andet dobbelt LO og jeg er rimeligt tilfreds med det. Må indrømme at jeg syntes det er ret svært at få så meget plads flydt pænt ud. Desuden er det heller ikke lige mine farver, men jeg syntes simpelthen det passede perfekt til min gamle Oldemor! Det er lavet efter en Becky Fleck Pagemap.

Materialer: Karton - DCWV og Bassil, Papir - alt er fra den vandrepakke jeg var med i på The scrapcat Forum, takker mange gange for det!, Blomster fra Prima, stemplet med et stempel købt i brugsen og distressing ink, Bling og pynt fra SIStv og Netto...

Det er muligt at det er en enkelt som kan kende et af billederne fra mit forrige indlæg, jeg syntes det var på sin plads at vise jer hvad billederne er blevet brugt til :-) Skriv endelig hvad i syntes om det!

Hvis du har læst med så langt siger jeg mange tak!

I morgen tror jeg, jeg vil tage en blogrundtur og ligge nogle kommetaer - det har jeg groft forsømt...(*flov*- igen) :-)


7 kommentarer:

jane sagde ...

tillykke tillykke tillykke tillykke.. så mange mange gange..
rigtig flot dobbelt LO du har fået lavet, og hvor er det dejligt at du har fået energien igen..
knuus og kram herfra.. du trænger vist til dem.. 8)

FrkScrap sagde ...

Sikke en dejlig nyhed - Ønsker Jer et stort TILLYKKE.

Jeg rigtig godt lide det LO med Oldemor. Er vild med de cirkler du har lavet, det ser rigtig godt ud.

Sender mange Tanker din vej. :)

Else sagde ...

TILLYKKE MED KRUSSEDULLEN !!
Dejlig dejlig nyhed, kan godt forstå i glæder jer.

Det er rart at du har været tilfreds i din rolle som 1.kl lærer.

Virkelig godt dobbelt-LO af din oldemor.

Gitte Grønfeldt sagde ...

Stort TIL LYKKE med din nye 'tilstand' - og fedt for dig, at jobbet blev en succes - det har du virkelig også fortjent :-D

Helle sagde ...

Wow 20 uger henne... tillykke. Skønt. Og rigtig flotte LO'er

Knus Helle
(tobiaskristian)

charlotte sagde ...

Allerførst tillykke med graviditeten. Det er altid dejligt at læse nogle er gravide! :-)
Også tillykke med det nye job. Dejligt at du kunne komme igang igen, og at du nyder indskolingen.

Lækre LOs du har lavet. Det med din oldemor er sååååå flot! Cirklerne er så nydeligt pyntet, lækre farver og nogle dejlige billeder. Tænk engang hun er født i 1905!! Jeg arbejder på et hospital, og der havde vi en dame indlagt fra 1899! Oj mand - hun er 108 år!

Det var hyggeligt at kigge inden om din blog.

Kirsten sagde ...

Hvor er det dejligt at høre fra dig :-)
Om vi stadig er her?.. Ja, det kan du tro.... Jeg har faktisk været forbi dagligt på min blogrunde, i håb om at du havde givet et livstegn fra dig ;-) (var såmænd også ved at være en smule bekymret for, om der var noget galt hos Jer)

Jeg er så glad for at høre, at det ser ud til at lykkes for Jer denne gang. KÆMPE stort tillykke.

Det er nogen skønne LO'er du har lavet ;-)

Knus
Kirsten