onsdag den 23. april 2008

Forårskuller!

Sikke et vejr!

Det har været så vanvittigt godt vejr i de sidste dage! jeg har tørret tøj ude, gået lange ture med Malou og har haft næsten alle vinduer i huset til at stå åbent - det er SÅ vidunderligt livsbekræftende at se alle blomsterne som myldre op af jorden, og alle bladende på træerne folder sig ud! SKØNT!!!

I skal lige se et par rigtige forårsbilleder, de er taget i min onkel Pers skov, som støder op til min farfars jord på sydfyn
Farfar, far, mor og min yngste lillebror Theis.

Smukke Anemone!

I bededags ferien var vi på Fyn. Min kusine Laura blev konfirmeret om fredagen og holdt fest om lørdagen. Vejret var pragtfuldt, vi sad udenfor og nød solen indimellem retterne. Desværre havde jeg ikke fået mit kamera med, det lå trygt og godt hjemme hos min farmor og farfar, hvor vi overnattede.


Søndag fyldte jeg 27, og det blev fejret hos min farmor og farfar. Når det handler om min fødselsdag, bliver jeg bare aldrig voksen! :-D Jeg ELSKER at få gaver! (jeg elsker også at gi') Jeg syntes det er så hyggeligt, at der er nogen som har brugt tid på, at finde den perfekte gave til mig!


Da vi havde fået morgenbrød og havde fået pakket, kørte vi ud til min oldemor, hun fylder 98 år i år! Hun er stadig rimeligt åndsfrisk, og det var dejligt lige at se hende. Jeg har ikke set hende siden før jeg blev gravid med Gustav, så det er over 2 år siden.


Hun havde ikke forandret sig en døjt siden da - utroligt!

Syntes lige i skal se et billede af min oldemor Johanne, er hun ikke bare en smuk kvinde!?


Jeg har ganske vist ikke spurgt hende om jeg må ligge billedet ud - men mon ikke det er ok?

Nå det var ikke meget scrap denne post kom til at handle om, men mon ikke jeg kan få taget billeder af nogle LO's i dag, nu hvor vejret er så knaldhamrende godt?


Hvis du har læst med helt indtil nu siger jeg mange tak!

2 kommentarer:

Jette/Thanni sagde ...

Det er da et skønt billede af din oldemor - hun ser ud til at ha' både livsglæde og humør :)

Kirsten sagde ...

Dejligt, at I har haft sådan en skøn Bededagsferie :- )

Og FORSINKET TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN ;-)

Uh, jeg elsker anemoner, - de er nogen rigtige forårsbebudere..

Hvor er din oldemor en skøn kvinde :-)