søndag den 27. juli 2008

Page maps - udfordring på TSC :-)

Meldte mig til en hygge udfordring på The Scrap Cat forum, her til aften.


Udfordringen lød på, at man skulle lave en af skitserne fra Becky Fleck's page maps-bogen. Hver tilmeldt skulle trække en skitse til en anden, end en selv. Ragna trak til mig og jeg til TobiasKristian/Helle.


Her er hvad jeg fik lavet ud fra skitsen: (farverne er ikke nær så klare på billedet, som i virkeligheden)

Materialer: 3x DCWV karton, K&company "Urban rhapsody" mønsterpapir, bånd, broderigarn, Heidi swapp bogstaver og Stickers fra EK success - som jeg fik i fødselsdagsgave af modellen selv :-) Måske han syntes Tante Stines klistermærker er lidt tøsede? :-D

Tak for udfordringen piger - det var som altid hyggeligt! :-)

2 kommentarer:

Gusle sagde ...

Sikke et lækkert drenge-LO :) Jeg læste lige tråden på TSC - sjovt idé - måske jeg alligevel skulle ud og investere i bogen :D

rnielsen79 sagde ...

Hvor er det altså bare sejt med de bilklistermærker, og godt fundet på med titlen. Den må vist liftes, her er jo to knægte.
Med hensyn til stemplerne ...store røde øre. Jeg har glemt at poste dem... og det værste er, at jeg også har stempler til en anden fra forum stemplet samme dag.... nu ved jeg da, hvor turen går hen i morge...posthuset. Undskylder mange gange. Men denne gang skal post DK altså ikke have skylden :-)