fredag den 25. februar 2011

I dag er det min søsters fødselsdag!...

Hurra hurra hurraaaaa!
I dag fylder min søster 26, hvilket betyder at jeg snart fylder 30...Ikke noget jeg ser frem til! Jeg syntes de sidste 4 og 1 mdr år har være som et vakum. Det er sket så meget i mit liv at det forekommer umuligt, at så meget har kunnet nå at ske på så utrolig kort tid! Tænker jeg tilbage, eller fortæller højt hvad som er hændt min familie og jeg, så taber folk kæben og spørger hvordan vi kan være her endnu!

Derfor har jeg det lidt mærkeligt med at blive ældre, jeg syntes godt jeg kunne have brugt nogle flere år. på at få den livserfaring jeg nu render rundt med, faktisk vil jeg mene at det var mere fair hvis jeg snart fyldte 26....:D
Nu er det så bare sådan at det er min helt igennem vidunderlige søster som fylder år i dag! Hun er uvurderlig i min hverdag og mit liv, og derfor skal hun selvfølgelig hyldes!

Hun er smuk, klog og sjov og så har hun fundet sig selv og den rette plads i livet. Når udfordringerne har været svære har hun (sammen med resten af familien) støttet, båret og lyttet. Tak Søs!

Fordi man jo kunne tro at det bare er noget jeg finder på vil jeg vise jer hvor uundværlig hun er!
Hahaha...jeg kunne ikke lade være søster!

Tillykke med dagen! Vi ses i aften! :D

torsdag den 24. februar 2011

NerdAlert!

Overskriften på dette indlæg var også inspirationen til dette LO. Heidi aka. The Scrapsister aka. Angely havde lavet et LO med samme overskrift, det fik mig til at tænke på dette foto, min mand har sneget sig til at tage, for omkring et halvt års tid siden.
Jeg har i flere år været vild med at spille World of warcraft aka. WOW. Faktisk så vild med det at min hotmail-@dr starter med navnet på mit yndlings alias! Talk about NERDALERT! :DVi har, min mand og jeg, fået mange venskaber ud af at spille WOW, faktisk er vi faddere til lille Anine, hvis forældre er et hold gode venner, vi har fået gennem spillet. Nu bor før omtalte familie lige rundt om hjørnet lidt oppe ad gaden :-)

Har i også et alias? en aka? eller et oks?

BBL! :D

mandag den 21. februar 2011

Kortmester 2011

...ja så har man set det med...! Jeg har meldt mig til kortmester 2011 på scrapsisters.
Egentlig laver jeg ikke kort, men efter vi var 5 piger fra vores lokale Kjellerup scrapchicks der tog på udflugt hjem til Kreative fornemmelser og Pia, har jeg simpelthen været så inspireret!

Så nu vil jeg simpelthen udvidde mit scrapbooking, og begynde at lave lidt kort! Om det forsøg går godt vil tiden vise, om ikke andet så er det sjovt at udfodre sig selv egang i mellem!

Forøvrigt var det en fantastisk tur vi havde Chick'sne og jeg, til Nibe. Pia er så helt utrolig inspirerende at besøge, og hun tog sig tid til både at snakke og demonstrere lidt...
Jeg fik da også brugt lidt fra de slunkne finanser, og kom hjem med nogle smukke smukke stempler, som jeg næsten ikke nænner at bruge fordi de er SÅ smukke! (Bare rolig de skal nok komme i brug, ELSKER bare nye stempler!)
Desuden fik jeg noget mere craft farvet karton, og noget mere tape - en ting jeg holder lige så meget af som nye stempler :D

Nu glæder jeg mig til convention 2. weekend i marts og til jeg har været ved tandlægen i morgen :D

over and out! - jeg har ikke gidet oploade billeder i dag så ingenting at vise frem.

Go mandag til jer alle!

fredag den 18. februar 2011

snot, ondt i halsen og....

ja, så blev det min tur til at blive ramt af influenzabølgen. Er fuldstændig stoppet til, alle lyde er forvrængede og jeg er totalt mandeynkelig! piv piv!

for efterhånden laaang tid siden scrappede jeg dette foto af Malou og nu er det vist på tide at vise det frem :-) Billedet er taget en sen aften, igen igen - så bær over med kvaliteten! (Hvis i ligger inde med gode fotograferingstips, er jeg en glad modtager!)

har elsket det papir fra BG siden jeg så det føste gang for laaaang tid siden, men havde faktisk glemt jeg havde det! blomsterne har jeg selv hæklet og ellers er der bare brugt en masse rester og en journalingtag fra Prima.

God fredag til alle!

Skal i se xfaktor?

torsdag den 10. februar 2011

Giveaway og et lo...

I dag vil jeg lige dele et link til en giveaway med jer. Marolle/Marie har den lækreste giveaway kørende på sin side, den er virkelig så lækker - jeg er ligesom så mange andre fuldstændig vild med stort set alt´hvad Rie Elise Larsen skaber og Marolle giver fiiiiint pair væk fra hendes hånd. Håber jeg vinder!

Lo'et jeg vil vise jer er endnu et af dem hvor jeg er gået amok i tape, maling og mist -en kombination som jeg virkelig ELSKER, så der kommer flere af den type lo's, det er sikkert! Dette LO handler om at jeg, på trods af op og nedture i 2010, kom ud af året uden at være gået helt fra snøvsen, derfor overskriften "sådan mig selv!".
Rammen rundt om billedet, har jeg lavet ved at ligge en tattered angeles stencil over et stykke papir og male MANGE gange over med gesso, det skaber en relief-effekt som jeg syntes er rigtig fed! Ellers har jeg bare brugt div rester, papir fra sassafraslas, cosmo cricket og my minds eye, en kageserviet, fjer og stempler...


I aften skal jeg afsted og scrappe sammen med nogle af pigerne fra Kjellerup scrapchicks, det plejer at være super hyggeligt og jeg glæder mig!

God torsdag aften til jer!

fredag den 4. februar 2011

En hund der fælder...

Malou har besluttet sig for at smide al sin pels...eller i hvert fald en meget stor det af den, hvilket er ret meget på en 60 kg stor hund! Anders støvsugerede hele hytten i går og det ser allerede ud som om vi har klippet får i stuen! Grrrrr! Godt Malou ellers er en meget charmerende hund - hvis ikke tror jeg hun var blevet sat på gaden! :D
Nå nu til noget sjældent - et dobblet LO! Det er godt nok læææænge siden jeg har lavet sådan et! Til årets første scapchickssøndag i midten af januar, lavede jeg et dobbelt lo, med nogle af de billeder min bror Troels kæreste tog af alle os søskende i december.
Det var helt vildt svært at lave en opbygning af lo'et der gav mening syntes jeg så giv endelig konstruktiv kritik! :)

God weekend til ALLE! - og tusind TAK for alle jeres beskeder, det vækker glæde!

onsdag den 2. februar 2011

lidt op og lidt ned...

I dag er sådan en dag jeg ikke helt ved hvad jeg skal tænke om.

Det er min mors fødselsdag, i år runder hun de 50 og hun holder stor fest på fredag. Jeg glæder mig til at fejre hende og feste sammen med familie og venner - noget vi er rigtig gode til i vores famile, hvis vi selv skal sige det! :D


Dagen i dag er også den dag hvor jeg for første gang blev mor. D. 2/2-2007 fødte jeg Gustav på Viborg sygehus, det var en ret dramatisk fødsel og det endte med at han blev rykket ud med en hård kop. Gustav døde 48 min senere, da lægerne forgæves havde forsøgt at holde liv i ham, og røgnten billederne af hans lunger kom tilbage og viste os at han aldrig havde foldet dem ud, og dermed kunne de ikke bruges. Vi bad dem stoppe alt og Gustav døde i sin fars arme.

Det er så vildt at tænke på at han i dag kunne have været fyldt 4 år! Når jeg kigger på mine veninders 4 årige (vi var tre som var gravide samtidig og som fødte inden for 3 mdr.) kan jeg slet ikke forholde mig til at vi kunne have haft så stor en purk i huset!

Når jeg tænker på den dag for 4 år siden, så mærker jeg stadig stor sorg, men jeg mangler ikke Gustav længere - jeg har endelig fået givet nok slip - det er en god fornemmelse!


Dette er egentlig slet ikke tænkt som et trist indlæg, mere som en slags tankestrøm. Derfor tænker jeg at nu trænger jeg til at vise jer et LO :D

Har nemlig lyst til varm kakao og skumfiduser i dag - også var det jeg tænkte at det kunne være i også havde det...og til inspiration dertil, får i her:
Billedet er endnu et taget hjemme hos min veninde Gitte i aftenlys - så bær over med kvaliteten :-)

God onsdag til jer alle!