mandag den 21. februar 2011

Kortmester 2011

...ja så har man set det med...! Jeg har meldt mig til kortmester 2011 på scrapsisters.
Egentlig laver jeg ikke kort, men efter vi var 5 piger fra vores lokale Kjellerup scrapchicks der tog på udflugt hjem til Kreative fornemmelser og Pia, har jeg simpelthen været så inspireret!

Så nu vil jeg simpelthen udvidde mit scrapbooking, og begynde at lave lidt kort! Om det forsøg går godt vil tiden vise, om ikke andet så er det sjovt at udfodre sig selv egang i mellem!

Forøvrigt var det en fantastisk tur vi havde Chick'sne og jeg, til Nibe. Pia er så helt utrolig inspirerende at besøge, og hun tog sig tid til både at snakke og demonstrere lidt...
Jeg fik da også brugt lidt fra de slunkne finanser, og kom hjem med nogle smukke smukke stempler, som jeg næsten ikke nænner at bruge fordi de er SÅ smukke! (Bare rolig de skal nok komme i brug, ELSKER bare nye stempler!)
Desuden fik jeg noget mere craft farvet karton, og noget mere tape - en ting jeg holder lige så meget af som nye stempler :D

Nu glæder jeg mig til convention 2. weekend i marts og til jeg har været ved tandlægen i morgen :D

over and out! - jeg har ikke gidet oploade billeder i dag så ingenting at vise frem.

Go mandag til jer alle!

6 kommentarer:

Heidi sagde ...

Eeej, jeg er total misundelig på at du har været deroppe :) Glæder mig meget til at se nye kreationer - det kan jo kun gå godt.

Karina Beck sagde ...

Jeg glæder mig også til at se hvad du får lavet.

Trine sagde ...

Velkommen til kort klubben. Men alt det flotte du laver, er kort jo ikke et stort spring. Bare en naturlig udvikling ;-)

Jeg har det omvendt med lay outs. Er først lige ved at tage mig sammen!

aka sagde ...

Det lyder som en rigtig hyggelig tur.
Og se hvad der kom ud af det. Jeg er egentlig også en layouter (hedder det det ?)men ville så lave OSH kort. Og så fandt jeg ud af at det var sjovt og hurtigt og godt for restekassen !

Ang. tut til blomsterkortet: Jeg har ingen. Det er bare klippet efter et foto. Jeg har sat en stor cirkel bagpå, for at have bund til de store blade (die fra Marianne design), og så sat blomster på. Forstykket der er bukket ned på 2. foto er tørembosset. Og den er klippet så den kun lige går op under kanten af potten.
Lyder det indviklet ? Ellers spørg igen.

Heidi sagde ...

Spændende du har kastet dig ud i kort men er sikker på det kun bliver rigtig godt - og ja utrolige alle de nye behov man får efter et besøg ved søde Pia :)

Betina Olesen sagde ...

Og min kommentar forsvandt bare så bare lige??? nå, så må jeg på den igen...

Ja, det er altid godt med et besøg hos Pia, hun er bare noget af det sødeste, og hends lækre lækre ting... Mums. Hårdt for en i forvejen slunken pung ;-) glæder mig til at se hvad du får lavet med dine nye indkøb...