torsdag den 10. februar 2011

Giveaway og et lo...

I dag vil jeg lige dele et link til en giveaway med jer. Marolle/Marie har den lækreste giveaway kørende på sin side, den er virkelig så lækker - jeg er ligesom så mange andre fuldstændig vild med stort set alt´hvad Rie Elise Larsen skaber og Marolle giver fiiiiint pair væk fra hendes hånd. Håber jeg vinder!

Lo'et jeg vil vise jer er endnu et af dem hvor jeg er gået amok i tape, maling og mist -en kombination som jeg virkelig ELSKER, så der kommer flere af den type lo's, det er sikkert! Dette LO handler om at jeg, på trods af op og nedture i 2010, kom ud af året uden at være gået helt fra snøvsen, derfor overskriften "sådan mig selv!".
Rammen rundt om billedet, har jeg lavet ved at ligge en tattered angeles stencil over et stykke papir og male MANGE gange over med gesso, det skaber en relief-effekt som jeg syntes er rigtig fed! Ellers har jeg bare brugt div rester, papir fra sassafraslas, cosmo cricket og my minds eye, en kageserviet, fjer og stempler...


I aften skal jeg afsted og scrappe sammen med nogle af pigerne fra Kjellerup scrapchicks, det plejer at være super hyggeligt og jeg glæder mig!

God torsdag aften til jer!

8 kommentarer:

Heidi sagde ...

Fedt lo - du er super til at få mange sjove ting på - I like :)

Håber du får en hyggelig scrap aften

aka sagde ...

Virkelig flot og kreativt layout. Og hold da op hvor har du snasset i det. Og så alt det du får sat på - vildt. Jeg kunne slet, slet ikke få det til at se sådan ud !
Jeg elsker at du bruger de glade farver....
Håber du rigtig hygger dig i aften.

Karina Beck sagde ...

Wauw.Det er et superflot og kreativt layout!
God weekend.

Vranda sagde ...

Du har modtaget en award, du kan se mere på min blog.

Maria Krumbæk sagde ...

mega sejt LO, råt men mega feminint på samme tid :)

Marianne sagde ...

Wow, for et lækkert LO!! Har sagt det før - og nu gør jeg det så igen: Jeg elsker simpelthen din stil!!! Hav en dejlig weekend :)

Charlotte Ravn sagde ...

Fedt layout du har lavet der!

Ifversen sagde ...

Hvor er det et lækkert LO med så mange mange mange detaljer! det er så flot!