torsdag den 24. februar 2011

NerdAlert!

Overskriften på dette indlæg var også inspirationen til dette LO. Heidi aka. The Scrapsister aka. Angely havde lavet et LO med samme overskrift, det fik mig til at tænke på dette foto, min mand har sneget sig til at tage, for omkring et halvt års tid siden.
Jeg har i flere år været vild med at spille World of warcraft aka. WOW. Faktisk så vild med det at min hotmail-@dr starter med navnet på mit yndlings alias! Talk about NERDALERT! :DVi har, min mand og jeg, fået mange venskaber ud af at spille WOW, faktisk er vi faddere til lille Anine, hvis forældre er et hold gode venner, vi har fået gennem spillet. Nu bor før omtalte familie lige rundt om hjørnet lidt oppe ad gaden :-)

Har i også et alias? en aka? eller et oks?

BBL! :D

7 kommentarer:

Heidi sagde ...

Søde du, hvor er det fantastisk - jeg anede ikke at du var SÅ hardcore nørd - kæmpe godt :D

Maria Krumbæk sagde ...

hvor er det bare fedt! Så mange gode farver og sjovt emne !

Marianne sagde ...

Hvor sejt at få venner sådan... Dit LO er hamrende flot - og jeg elsker alle de dejlige farver og den lille kyllingefugl. Det er seriøst skønt :) :)

Karina Beck sagde ...

Lækkert kreativt layout.

Karina Beck sagde ...

Hej igen. Det er papiret, der er sådan ; )

aka sagde ...

Hvor fantastisk et layout du har fået ud af det papparatzi-foto.
Flot og farverigt.
Tænk at få nye venner på den måde. Dejligt.

Jeg har et aka der hedder aka. Fik du den ?? hihi.
Det var udelukkende en tilfældighed da jeg melde mig ind på Scrapsisters, at jeg brugte mine initialer i for-mellem og efternavn. Og nu hænger det ligesom fast. Og der er jo også andre Annette, så aka er blevet mit aka.

Trine sagde ...

Nej, hvor fedt! Da jeg mødte min kæreste for 5 år siden introducerede han mig for WoW. Jeg har ikke selv spillet men sad klistret til skræmen, når han gjorde. Det har grebet godt om sig og eftersom jeg altid har elsket at spille computerspil (brætspil og andre spil) er min spilverden udvidet betydeligt efter jeg mødte ham.

Når jeg er færdig med at skrive her skal jeg videre i veren 3 i Diablo II. Jeg render rundt i Flayer Jungle ;-)

Da jeg i sin tid chattede, og når jeg skal finde navne til mine karakterer, vender jeg tilbage til nogle gamle kendinge:

ALIA (fra bogen "Dune" af FRank HErbert), ENDO (efter Endokrinologisk Afsnit, hvor jeg har været flere gange på hospitalet pga min sukekrsyge) eller EURYDIKE (orfeus og Eurydike myten fra græk mytologi er en personlig favorit - tænk at gå så meget igennem for sin elskede!)