torsdag den 28. april 2011

Påskeferie....

I år har vi for første gang i 8 år holdt påskeferie! Manden har solgt sin butik, og er nu almindelig lønslave, det gav mulighed for en reel åpskeferie, uden en forstyrrende påskelørdag, hvor manden forhen altid skulle hjem til butikken.

Vi har STOR nydt at være på camping helt fra tirsdag til søndag! Jeg fyldte år om onsdagen, og kunne fejre dagen i strålende solskin! Vi grillede om aftenen og spiste ude - det er aldrig før sket på min fødselsdag! :-)

Selvom det krævede lidt overtalelse af manden inden han gik med på ideen, fik jeg "lov" til at tage scrapsager med :D Jeg var ret effektiv og fik lavet en hel del, så i får kun lidt at se i dag.Dette første LO er med billeder af Vitus og min scrapveninde Tanjas datter Søs. Jeg elsker de billeder, de er fra Vitus bedste tid og de får mig i godt humør. jeg har brugt en masse sassafrasrester, samt mange andre små stumper af alt muligt fra resterne, syntes selv resultatet meget godt afspejler den dag og de følelser minderne i dag vækker. Det er min veninde Ninas papdatter Dana som har broderet Vitus navn, og jeg syntes "lappen" passede perfekt ind her! Masser af mist og distressink igen igen! En kombination jeg virkelig er glad for. Har desuden hygget mig med at lave blomster af tape og div. papirrester. Bradsen er lavet på min itop :-) Super simpelt LO at lave, bare en masse møsterpapir og lidt pynt :-)

God torsdag til ALLE!

3 kommentarer:

Heidi sagde ...

Hvor er det nogle skønne loér i lækker lækker og glade farver - elsker de farver du har brugt. Super detaljer med lækker pynt du har fået på - og lige et forsinket tillykke med fødselsdagen :)

Thanni sagde ...

Allerførst lige et forsinket tillykke med føs'dagen - og du var jo heldig at der både blev til camping og grill på dagen ;)
....og så er det tre rigtig skønne LO'er du har lavet - så mange fine detaljer og farver. Det første springer lige i øjnene - med de glade farver og jeg kan godt forstå at du er glad for de billeder....sassafras papiret er som skabt til det LO :)
Ha' en rigtig skøn weekend - forhåbentlig med en masse sol ;)

Karina Beck sagde ...

Camping, afslapning og scrap lyder dejligt!
Det er nogle lækre layouts, du har lavet. Du er god til at lave farvestrålende layouts. Og den broderede lap er sød og anderledes.
Fortsat god weekend.