søndag den 17. april 2011

Mists, masks (eller miskmask som min mand kalder det!) og distressinks - me like!

for efterhånden lææææænge siden viste jeg jer dette lille "hjørne" af et LO jeg arbejdede på. Det er nu endelig færdigt! Jeg tror aldrig jeg har været så mange-farvet-beskidt før! :D Jeg havde mist og distressinks all over :D Som Anders sagde: "Det er da en værre gang miskmask det der! - bedøm selv! :D
Startede med en hel masse hvide ting, og ganske få farvede, stort set alt er miskmasket! :-)
Forrige lørdag til vores månedlige scrapklub, startede jeg på et minialbum. Jeg havde besluttet, at jeg kun ville bruge mine mønsterpapirsrester, ikke nogen med at klippe i nye papirer!

Derfor fik alle chipboardsiderne en omgang gesso, derefter gik jeg endnu engang distressink-amok! Jeg hev en af mine primamasks frem, den har et fint bladmønster, også ellers bare i gang med den guledistressink og en svamp - er vildt glad for resultatet, og nu har jeg lækre baggrunde at bygge videre på.


Da min mor fyldte 50 i februar, tog en af min mors veninder en masse billeder, bla. af min farmor og farfar. De er så imponerende på så mange måder! En af dem er, at de forstår at feste og more sig, jeg tror jeg vaklede i seng omkring kl. 03 om natten, og da var de to stadig med i festen!

Igen en af mine primamasks, distressink og chalkboard-glimmermist - skøn kombination, hvis jeg selv skal sige det! Blomsterne startede som hvideprimablomster, også de har fået en omgang af førnævnte kombi.

Jeg har i den seneste tid, været super inspireret af at følge med på Julie Fei-Fan Balzars og Nathalie Kalbachs blogge, har brugt mange ideer jeg har fået ved at kigge dem over skuldren. Håber jeg har fået gjort det på min egen måde?


Nu vil jeg tage mig god tid til at snuse rundt på i andres blogge! Har været så optaget af at gøre haven forårsklar, at jeg ikke har fået fulgt med. Glæder mig til at se hvad i andre har fordrevet tiden med! :-)


God søndag til jer alle sammen!

8 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Jeg elsker miskmask og distressing!!! Og synes, at det ser godt ud!! Det har din mand ikke forstand på ; ) : )
God søndag aften.

Thanni sagde ...

Hold da lige k***, hvor er det øverste LO fedt altså!!..det hilser du lige din mand og siger ;D
Det ser hammergodt ud med al den "misk-mask" :)
...osse dit mini er jeg vild med og det nederste LO med din farmor og farfar, der er så mange spændende detaljer.
....jeg følger også en del med på Julie Fei-Fan Balzers blog - når man nu er ny udi art journaling som mig, så er det jo en ren guldgrube :)

Anne Bente sagde ...

hold da helt op hvor er de bare rålækre

Vranda sagde ...

Hold da op hvor har du været kreativ. Og det ser vildt godt ud. Jeg er også vild med mist og ink's, bare i de mere blide farver.

Pia sagde ...

hold dag op det miskmask og distressing ser super flot ud og sikke rålækkert album

aka sagde ...

Hold da op hvor er det blevet flot - det hele. Du kan noget med at blande alle de ting og farver sammen, uden det bliver noget der ligner en børnehave...(sådan går det nemlig her...)
God arbejdslyst i haven.

Marianne sagde ...

Super lækkert "miskmask" - og i det hele taget bare nogle skønne ting i det her indlæg... Du har den fedeste stil - siger læreren, der bliver ved med at gentage sig selv....

troll13 sagde ...

Det ser super godt ud ;o)))
Slet ingen tvivl fra mig :o)