tirsdag den 19. april 2011

Vidunderlige forår!

Den anden dag gik jeg rundt i haven og tog billeder af alle de smukke ting, der lige om lidt folder sig ud. Jeg elsker den her tid på året hvor håbet er lysegrønt og solen skinner fra den smukke lyseblå himmel!I år har jeg sået en del frø, både nogle som står til forspiring i min vindueskarm og Giant Russian solsikker i en potte på mit plantebord udenfor.
Solsikkerne er en del af "The big sunflower projekt" som er et projekt started under The information point for centrnuclear and myotubular myopathy (en slags amerikansk muskelsvindsfond - for de specifikke 2 sygdomme). Ideen er at få organisationens logo spredt for alle vinde om man så må sige. Logoet har i alle de 10 år foreningen har eksisteret været en solsikke. Jeg håber at jeg ved at blogge og linke, kan skabe større interesse for de to sygdomme, som er så små at der ikke er særlig mange penge til at forske i dem.


Nogle vil måske spørge hvorfor jeg ikke bruger min energi på at støtte muskelsvindsfonden? Det gør jeg på andre måder og lige præcis disse 2 sygdomme er der så utrolig få i Danmark som får, at det er nødvendigt at støtte initiativer i udlandet.
I øvrigt er myotubular myopathy den sygdom vi har mistet begge vores drenge til, og den sygdom jeg selv kæmper med.Måske i har lyst til at plante solsikker og hjælpe os med at gøre opmærksom på 2 benhårde sygdomme? smut forbi fjæssiden, og læs lidt mere :-)
Rigtig god tirsdag til alle!

3 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Hej
Det bedste lige nu er alt hvad der pibler frem i haven og at kunne plante ud i krukker.
Svar på spørgsmål på min blog:
Jep, Doileyen er et stempel fra Hero arts og hedder CG219 Circle design. Jeg har embosset det her. ; )
God påske.
Karina

Marianne sagde ...

Vil bare lige ønske jer en rigtig dejlig påske. Knus herfra

Kirsten sagde ...

Det er så dejligt som alting pibler frem her i foråret. Vi har endnu ikke nået at plante krukker til, men jeg glæder mig til at få lidt liv og farver i dem.

Rigtig god ny uge til dig :-D