tirsdag den 15. marts 2011

Skønne sager!

Var hvad jeg havde med hjem fra convention!Faktisk var de så skønne, at jeg tog dem i brug mens jeg var til convention. 2 LOs blev det til, hvilket jeg faktisk syntes er ret godt gået på sådan en dag - shopping og snakkeri taget i betragtning! :D

Det første er med billeder fra min mors 50 års fødselsdag som hun fejrede d. 4 feb i år. Os 4 søskende fremførte skuespillet "Hvad mor laver en helt normel hverdag", med stor succes (eller vi klarede den da uden at bryde fuldstændig sammen af grin! :D
Jeg har brugt en ny mask jeg har købt, den er fra Prima og super lækker! (kan ikke huske hvilken af butikkerne som førte den, hjælp mig endelig hvis i ved det)! Desuden en masse mist og stempler fra heroatrs, dem fører Pia fra Kreative fornemmelser.

Det næste LO, er farvemæssigt laaaaaaaangt fra det jeg plejer at lave - men fotoet af Anderses fine og velsmagende trefarvede is, skreg på de nuancer :-) Lilla og babylyserød.

Har her også mistet og sværtet, brugt en af de nye masks fra Prima også hvide primablomster der blev pyntet. Har forøvrigt selv beklædt den stofbradsne, med stof fra stof og stil, der kan man få lov til at købe helt ned til 25 cm af en rulle, hvilket er mere end rigeligt når man scrapper!
Fik også taget mine 2 nye Martha Stewart punches i brug - de er noget så lækre!
God tirsdag til alle! Tak fordi i tog jer tid til at kigge forbi!

6 kommentarer:

Vranda sagde ...

Jeg er total vild med lo'et med is. Farverne og blomsterne mums.. smart selv at beklæde bradsene med stof..

Karina Beck sagde ...

Det er nogle lækre layouts med SÅ mange lækre detaljer som f.eks din masking, stempling, at der er mange billeder på osv.

Marianne sagde ...

WOW!! Sikke et par lækre, lækre LOs!!

Kirsten sagde ...

Lækre layouts :-D
Jeg så jo du var ved at lave det nederste i Middelfart. Det er blevet rigtig godt.

Rigtig god weekend :-D

Charlotte sagde ...

Hvor ser det godt ud med en masse mist, stof, brugen af dine nye MS punches og masken. Tror da jeg må afprøve det der mask - for det er lækkert på et LO!
På begge LOs er der så mange fine detaljer at kigge på og blive inspireret af.

Du spurgte ind til farven på den gule mist jeg har brugt på et af mine LOs. Den hedder Daffodil (fra Tattered Angels).

Rigtig god weekend til dig.

Ras sagde ...

lækker, lækker. Men den der lyserøde kører da rigtig godt for dig, taget i betragtning af din begejstring for farven. Hehe