tirsdag den 1. marts 2011

Jeg er forelsket!

...fuldstændig head over heels in love!

Min mand kom den anden dag hjem med en Macbook, som han havde fået besked på at lære at kende, så han kan vejlede sine kunder i brugen af en sådan (min mand er kæmpe nørd, men har altid sagt at han er vaccineret mod æbler...).
Jeg har i midlertidig aldrig fået den vaccine, så indtil videre er det mig som bruger maggie... - det kalder jeg hende. :D Skørt - jeg ved det, men hun er såå fiiiiiin!

Nu håber jeg at jeg kan få overbevist manden om at jeg da simpelthen er nød til at få min egen maggie, måske i fødselsdagsgave? Jeg skal vel have lidt som kompensation for at fylde gammel næste gang? ;D (Undskyld jer der er fyldt 30! Jeg er i panik over det tal!)

Nogen af jer der også er helt solgt til æbler?

4 kommentarer:

Heidi sagde ...

Et æble om dagen... ;) JA, jeg elsker elsker elsker min iPhone, jeg har absolut et unormalt forhold til min iFon. Og det der tal, altså jeg kan ligeså godt sige det som det er - 31, 32 og 33 er endnu værre end 30! Tillykke alligevel sweets.

aka sagde ...

Næh, ejer ikke sådan en. Haha...jeg ved godt jeg lyder som en oldsag nu....
Og det er jeg også i forhold til dig. Jeg kunne jo være din bedstemor.....hvis jeg havde været lidt hurtigere i min ungdom....fnis.

Så ingen medynk herfra over din alder...
Hav en dejlig dag.

wildau sagde ...

Min man sværger også til apple...og jeg kan efterhånden godt forstå ham, for det er godt nok sjældent at han har problemer med mac'en.
Og det med at fylde 30 forstår jeg udmærket....bliver selv 30 til sommer og gik faktisk i panik over det allerede i januar 2010! Jeg har nu vænnet mig lidt til tanken...eller....nej...det har jeg sgu ikke! Jeg er da ikke så gammel endnu!

Maria Krumbæk sagde ...

ååååååååååååååårh :)