tirsdag den 4. januar 2011

Hækleri

En af de mange ting jeg lærte mig selv i 2010 var at hækle. Det er noget jeg i flere år godt har kunne tænke mig at lære, og hvor er det fedt med en hobby der er så nem at tage med!

Da vores tvillingeniecer Emma og Lina skulle have julegaver, var jeg ikke spor i tvivl om at jeg selv ville hækle noget til dem. Sådan 2 små lækre 10 mdrs. tøser skal jo simpelthen have noget nuttet i gave!

Jeg søgte efter mønstre i div. garnbutikker, men syntes ikke rigtig der var noget der fangede mig - jeg skulle jo kunne holde ud at lave mønstret 2 gange!

Så var det jeg kom i tanke om, at man sikkert også kunne købe mønstre på etsy (mit absolut yndlings "få-gode-ideer" sted), og ganske rigtigt så er der et hav af mønstre tilsalg derinde. Mønstret på de 2 kaniner jeg har lavet er købt her hos LuvlyGurumi. Mønstret var super nemt og meget overskueligt skrevet, og det er grunden til at jeg nu ikke kan læse et mønster på dansk, men kun kan hækle på amerikansk! :D
God tirsdag aften til jer alle! :-)

5 kommentarer:

Vranda sagde ...

Hvor er de bare rigtig søde. Dem kan du godt være stolte af :) Jeg vil også gerne lære at hækle og er begyndt i det små. Men ikke så meget når ens veninder ikke hækler

Betina Olesen sagde ...

Hvor er de da bare for skønne... LOL... de bringer da lige smilet frem... jeg hækler også i en vis grad, men jeg ville da ønske at jeg fattede de amerikanske opskrifter, for der er da nogle flere muligheder... drømmer om at komme igang med et tæppe i bølgemønstret...

Jeps, det er min den yngste der er på billedet...

Heidi sagde ...

Uh, vi må da lave en midtjysk hækleklub. Jeg har nemlig også lært at hækle i år :D Så skøn en hobby.

aka sagde ...

Hvor er de bare søøøøde. Og så hæklet efter amerikansk opskrift ? Hatten af for det. Jeg ville ikke fatte en bjælde....LOL.

Karina Beck sagde ...

Hvor er de skønne dine kaniner. Jeg kan desværre ikke hækle, men jeg er vild med alle de søde hæklede frugter, svampe osv jeg ser rundt omkring.