lørdag den 1. januar 2011

farvel 2010! Goddag 2011!

På den første dag i det nye år vil jeg tillade mig at tage ordentlig afsked med det sidste.
2010 var et år på godt og ondt! Det startede rigtig godt, for så at blive næsten ubærligt og heldigvis ende med at blive ok.
Måske burde jeg vise året i LO's men det er bare slet ikke dækkende for mig. Jeg har nemlig slet ikke nået alle de LO's jeg gerne ville, så jeg har valgt nogle fotos ud i stedet. Der er ikke et foto for hver måned, for nogle måneder forsvandt uden at jeg lagde nok mærke til dem, til at få taget fotos!

Jan. 2010:
Anders og Vitus i mine svigerforældres spabad. specielt 2 ting er værd at bemærke her: Vi er på besøg hos nogen (Vitus er frisk nok til det) og overskuddet fra både søn og far er stort!
Feb. 2010
Vitus og jeg i huset på Kaj Munks vej. ELSKER det foto - får mig til at blive helt varm og rørt, det er billedet af den følelse, jeg drømmer om bliver det jeg husker bedst om vores lille dreng!
Marts 2010:
Vitus fik besøg af sin kusine Johanne - det nød han i fulde drag, så længe Johanne ikke rørte ved ham. Hun måtte tilgengæld gerne børste tænder sammen med ham :-)
April 2010:
Vi fik besøg af min farmor og farfar - Vitus oldeforældre. Vitus nåede at besøge dem hele 2 gange i sit liv, og for mig betyder det vildt meget.
Maj 2010:
Familieportræt. Vidunderligt foto taget dagen efter Vitus halvandet års fødselsdag. Tror jeg er nødt til at få præcist det foto forstørret og hægt op! :-)
Juni 2010:Vitus fik sin lungebetændelse nr.x? Rigtig skidt blev han, heldigvis for vores lille supermand tog det ikke så lang tid inden vi kunne sige ordentligt farvel... (virkelig et afsindigt dårligt billede af mig selv, men meget sigende for situationen...)
Juni 2010:Nogle af alle de blomster der var på Vitus grav, som er lige ved siden af storebrors.
Juli 2010:Jeg opfrisker møbler og gør klar til at flytte tilbage i vores eget hus.
Juli 2010:
Vi "holder fri" og tager med familien til Kroatien! GULD VÆRD!
Okt. 2010:
Vi tager på efterårsferiecamping sammen med min mor og far. Hyggelig tradition vi genoptog i år :-)
Nov. 2010:
Manden i mit liv - ham som jeg aldrig havde klaret at komme igennem dette år uden!
Dec. 2010:
Jeg selv og mine søskende - de er også helt fantastiske og aldeles uundværlige alle sammen! Har vist dette foto før her på bloggen, syntes det sagtens kan klare en gentagelse :-)
Tror jeg kunne have vist 100 billeder mere, men nok er nok :-) Jeg har fundet ud af at jeg virkelig mangler billeder af de venner og veninder som har hjulpet os allermest - tror det må være et af mine mål for næste år, at få fanget dem med linsen! :-)

Jeg håber at 2011 vil åbne nye muligheder for mig, at jeg vil finde min nye veje at gå...

Tusind tak til jer der er så søde at kigge forbi min blog, og følge lidt med i mit liv!

10 kommentarer:

Heidi sagde ...

Kære du, tak fordi du deler dit liv så åbent og ærligt. Du og i er fantastiske. At klare sådan en modgang gør stærk - og du har jo en supermand som du skriver. Tak for dine beskeder, jeg skriver til dig snart :)
Knus og hav en virkelig godt nytpr

Karina Beck sagde ...

Jeg bliver også helt rørt. Det er dejlige billeder I har af jer og Vitus.
Godt nytår.

Anonym sagde ...

Med tanker og forhåbninger om et lykkebringende år.

Alfie.

aka sagde ...

Tak fordi du deler så fine og personlige billeder med os. Det er bare så rørende at se Vitus og jer sammen. Selvfølgelig skal du have lavet et stort billede af det "luftfoto" af jer alle 3. Det er så smukt.
Og hvor er du/I stærke. Med de ting, I sammen har været igennem, med at miste 2 børn, er det så dejligt at se og fornemme jeres sammenhold.
Hvis dette ikke skiller jer - så samler det jer, så intet kan komme mellem jer. Plejer man at sige, og jeg tror også I hører til den sidste heldige katagori.
Stærkt at I allerede er kommet så langt i jeres sorgarbejde. Du er virkelig en ener.

Knus til dig og alle gode ønsker for det nye år.

Betina Olesen sagde ...

Så flotte flotte billeder, og flot at du deler det med os andre... ja, jeg har lige lidt svært ved at finde de rette ord, men er her ;-)

Jeg er også helt vild med det billede af jer alle 3, så det kan jeg godt forstå ender på væggen...

Du og dine ønskes et godt og lykkebringende nytår...

Raziel sagde ...

Sikke et svært år I må ha haft. Ved ikke rigtig hvad jeg skal skrive, men vil bare lige tilkendegive, at jeg har læst dit indlæg. Håber 2011 bringer noget positivt til dig og din mand.

Kirsten sagde ...

Selvom jeg - så godt som muligt - har fulgt jeres lille familie fra sidelinjen, så røre din årskavalkade mig alligevel dybt.
Jeres små drenge har vel nok været heldige at have sådan et bar stærke, kærlige forældre som Jer.
Det er dejligt, at I trods alt er på vej videre og har en skøn familie omkring Jer.

Mange varme og positive tanker får I i hvert fald herfra.

Knus
Kirsten

Marianne sagde ...

Sidder jo helt her med en klump i halsen - og hvor er det bare vildt at se bilelder fra noget, der forandrer sig så hurtigt for at ende med at blive okay til sidst. Tro mig - jeg tænker tit på jer... Ønsker jer alt det bedste i år.

Anonym sagde ...

lidt sen beske herfra, men jeg synes bare du er så sej!!
og sikke en dejlig familie du har.

Sis sagde ...

Kære Maansen
Jeg søgte på "myotubulær myopati" da jeg mistede min søn Laurits for 1,5 mrd siden. Han blev 19 timer gammel og det tyder på at det var diagnosen.
Det er en rigtig fin blog du har og jeres historie om tabet af begge dine sønner berørte mig dybt...
Min kæreste og jeg sender varme tanker i Vitus og jeres retning samt et 2011 fyldt af glæde og liv