onsdag den 22. december 2010

GOD JUL!!!!!!!!!

Jeg vil med mindet om vores jul sidste år, ønske os alle en rigtig glædelig jul! Selvom vores jul igen i år bliver noget helt andet end den før har været ,håber jeg at jeg kommer til at se tilbage på den som hyggelig og god. I hvert fald har forberedelserne været hyggelige. I år har jeg haft overskud til at lave nogle af julegaverne selv - i må dog vente med at se billeder til efter jul, tror nemlig at nogen af dem der skal have gaverne kigger med herinde :-)

Tilslut skal i lige se lidt af smukheden lige udenfor vores vinduer!Håber i alle får en fantastisk skøn jul!

(P.S. TAK for jeres kommentarer - og undskyld at jeg ikke har nået at kigge forbi alles blogs, tiden løber hurtigere end jeg kan gå! )

fredag den 17. december 2010

Skissedilla #90

Jeg har lavet et bidrag til Skissedillas udfordring nr 90. Jeg faldt fuldstændig for skitsen, og vidste med det samme at den lige passede til et foto af mine 2 brødre. Fotoet er fra vores juleweekend jeg før har blogget om.
Jeg syntes ikke jeg havde noget papir det passede til min ide, så jeg gik igang med malertape, gesso, mist og Tim Holtz masks og en masse sværte. Det var vildt sjovt at lege på den måde, det var næsten som at lave et relief.
Ellers har jeg bare brugt nogle hambly rubons, det der net der er udenom pallietter (hvad er du nu lige det hedder?), indpakningen fra noget sassafrasfilt, mine stempler og en epoxzyklistermærke-linje fra prima - sidst men ikke mindst, knapper fra bl.a. burberry!(meget vigtigt mine brøde er meget mærkehys! :-))
I skal også lige se en SØD seddel jeg stod op til i dag...
Anders havde sat den på et lo jeg er i gang med (i skal nok få det færdige at se :-)). Han må have taget lidt ved lære af Aka's mand! :D
God fredag til alle!

torsdag den 16. december 2010

Secret santa swap

jeg har for føste gang i år deltaget i Nathalie Kalbachs "Secret santa swap". Det har været så sjovt at være med!
Da jeg først havde tilmeldt mig væltede ideerne ned i bøtten på mig. Så meget at jeg faktisk har ideer nok til 5-7 swaps mere :-)


Konceptet er at man skal fremstille et stks julepynt. Det skal så sendes til en person (jeg sendte det jeg havde lavet til USA). Imens laver en helt tredje det stykke julepynt jeg selv får leveret i postkassen. Man får ikke at vide hvem ens julepynt er fra før end det ligger i postkassen. Rigtig sjov leg!


Mit bidrag til legen så sådan ud:



Strimlerne til "kuglen" havde jeg købt i netto, jeg brød mig ikke om farven så jeg malede med gesso, mistede, pyntede med glimmerlim og til sidst fik de en gang sværte. Der fulgte nogle hvide små perler med i pakken, men det blev for lidt pynt, så jeg fandt alle mine gamle perler frem. Egentlig var det ikke meningen at der skulle være perler inde i "kuglen," men jeg syntes det var så lækkert at må kun kan se lidt af "skatten". Det er også vildt flot når solen rammer igennem strimlerne. (ja jeg roser lige mig selv lidt i dag :D)


I skal gøre jer selv den tjeneste at kigge forbi Nathalies blog og se alle de andre bidrag, der er såååå mange smukke ting! (så kan i også se det jylepynt jeg var så heldig at få i postkassen! Det er den der hedder "Melanie to Stine")
God torsdag til jer alle!

tirsdag den 14. december 2010

Anderledes julepynt...


Jeg har lavet noget lidt anderledes julepynt. Egentlig var det mest for sjov at jeg lavede stjernen, men jeg blev så glad for det endelige resultat, at jeg blev nødt til også at nålefilte et hjerte. (billederne viser for- og bagside)
Alle matrialerne var noget jeg i forvejen havde på lager, så det var nemt og billigt julepynt. Syntes farverne er dejligt friske, omend ikke så julede, det vil jeg dog mene formerne er. Hvad syntes i?

Begge stykker pynt ligger nu og venter på at jeg finder den helt rigtig plads i huset til dem - de passer nemlig ikke til resten af den traditionelle julepynt jeg har, så indtil jeg har flyttet lidt rundt må de ligge her på skrivebordet :-)


God tirsdag aften til jer!

onsdag den 8. december 2010

Vi vandt!

Sikke en sportsaften det var i går! Kvindelandsholdet i håndbold vandt deres første kamp til EM på hjemmebane og FCK vandt over det der græske hold hvis navn jeg ikke kan stave til i champions leauge - Fantastisk aften! :-)
Nu til det jeg "plejer" at skrive om. Mine kreative projekter. I går fik jeg endelig lavet et af mine Vitus LO's færdig. Det har ligget på mit skrivebord halvfærdigt længe, og endelig kom ideerne til hvordan jeg skulle få det helt færdigt til mig! Juhuuu!
I skal også se lidt af mit december daily album. Syntes det er vildt skægt at lave og jeg kan mærke at det virkelig hjælper mig til at fastholde positiviteten i hverdagen. Tak for alle de dejlige i beskeder i tager jer tid til at skrive! Det er så skønt at komme ind og se at der er nogen der følger med :-)
God resten af onsdagen til jer alle!

tirsdag den 7. december 2010

Traditioner

jeg selv og mine søskende til improviseret "fotosession"
en ny tradition i min familie er at samles min. en dag i den første weekend af december, for at lave juledekorationer, bage julesmåkager og lave konfekt.
Ind i mellem alle strabadserne spiller vi spil, hører julemusik (synger med - også selvom det ikke er os alle der kan synge!), ser håndbold i tv og snakker, snakker, snakker! Jeg nyder det hvert år, for det er efterhånden sjældent at vi er samlet allesammen, både os unger og vores mænd/kærester...
Den eneste der ikke kunne deltage i år var min søsters kæreste, han arbejder i butik og havde ikke fri - hvor er det bare dejligt at min man ikke længere arbejder i butik!

Jeg føler mig ret taknemmelig for sammenholdet i min familie - vi har altid været tæt knyttede på kryds og tværs, og for mig er det fedt at bruge en hel weekend sammen med dem!

Håber på at jeg når at få taget nogle billeder, af nogle af de projekter jeg har fået afsluttet de sidste dage i morgen, så jeg kan vise dem frem her. (gir' den sætning overhovet mening?)

God tirsdag aften! (nogen der skal se håndbold i aften?)

mandag den 6. december 2010

Mine skriveborde lige nu...

...er et stort kreativt rod! Har vist gang i lidt for mange forskellige ting på en gang!

Nyder at have tid til at lege, udforske nye hobbyer og få en masse ideer!

Tør i vise mig jeres rod? :-)

fredag den 3. december 2010

Så indfandt julestemningen sig for alvor!


Først skal i se vores juledørkrans som i år ikke er af gran. Jeg var ved at lede efter noget bestemt bånd den anden dag, og kom til at lægge alt mit rødebånd i en bunke, da den væltede anden gang besluttede jeg at jeg nok ikke havde brug for så meget rødt bånd til scrapbooking. Derfor købte jeg mig en kedelig halmkrans, som jeg pyntede bl.a. med en del af det rødebånd. I skal da også lige se hvor meget sne vi har.

Det har jeg det faktisk også lidt mystisk med, altså at vi har så meget sne i december, det har vi ikke været vant til tidligere. Jeg kan huske mange juleaftener, som var meget grå og hvor regnen silede ned. Når det nu skal være, med al den sne må den godt bilve liggende lige til juleaften!


Jeg har i år besluttet at lave et "december daily" minialbum - det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg har det meget ambivalent med julen i år, og derfor har jeg besluttet at gøre lidt ekstra ud af den - julen kommer jo uanset om man orker den eller ej! Tanken med mit minalbum er at holde fokus på de positive ting der sker i december, og mindes de gode ting fra sidste års jul. Håber det lykkes for mig at bevare julestemningen :-)
Nogen af jer der laver et "december daily" album? Så må i endelig linke til det - inspiration er jo altid dejligt!
Go' weekend til jer alle!

onsdag den 1. december 2010

ØV!

Dette indlæg skiftede pludselig karakter da jeg i dag var inde forbi scrapsisters.dk, for at kigge lidt i galleriet - manglede lidt inspiration til de julekort jeg er håbløst bagud med.

Egentlig havde jeg planlagt alt muligt for mit indlæg i dag, men da jeg så at Heidi har valgt at lukke og slukke for scrapsisters, så passede det bare ikke ind!
Jeg syntes det er et kæmpe tab at scrapsisters ikke længere et til, jeg har godt nok ikke været vildt aktiv på forum og i galleriet, men jeg tror faktisk at jeg har læst alle artikler, reportager og anmeldelser.
Selvfølgelig skal de mennesker som står bag alle de ting vi andre tager for givet, virkelig brænde for det de laver, ellers ville det aldrig gå - og derfor er det i mine øjne også fuldt forståeligt at scrapsisters nu lukker. Det må have krævet et enormt arbejde at holde gang i hjulene, og jeg håber at Heidi nyder al den tid hun nu pludselig har fået tilovers.

Faktisk vil jeg bare sige TAK for alle de spændene timers læsning,underholdning, udfordringer osv. som i alle på scrapsisters leverede!