torsdag den 16. december 2010

Secret santa swap

jeg har for føste gang i år deltaget i Nathalie Kalbachs "Secret santa swap". Det har været så sjovt at være med!
Da jeg først havde tilmeldt mig væltede ideerne ned i bøtten på mig. Så meget at jeg faktisk har ideer nok til 5-7 swaps mere :-)


Konceptet er at man skal fremstille et stks julepynt. Det skal så sendes til en person (jeg sendte det jeg havde lavet til USA). Imens laver en helt tredje det stykke julepynt jeg selv får leveret i postkassen. Man får ikke at vide hvem ens julepynt er fra før end det ligger i postkassen. Rigtig sjov leg!


Mit bidrag til legen så sådan ud:Strimlerne til "kuglen" havde jeg købt i netto, jeg brød mig ikke om farven så jeg malede med gesso, mistede, pyntede med glimmerlim og til sidst fik de en gang sværte. Der fulgte nogle hvide små perler med i pakken, men det blev for lidt pynt, så jeg fandt alle mine gamle perler frem. Egentlig var det ikke meningen at der skulle være perler inde i "kuglen," men jeg syntes det var så lækkert at må kun kan se lidt af "skatten". Det er også vildt flot når solen rammer igennem strimlerne. (ja jeg roser lige mig selv lidt i dag :D)


I skal gøre jer selv den tjeneste at kigge forbi Nathalies blog og se alle de andre bidrag, der er såååå mange smukke ting! (så kan i også se det jylepynt jeg var så heldig at få i postkassen! Det er den der hedder "Melanie to Stine")
God torsdag til jer alle!

7 kommentarer:

Raziel sagde ...

Hvor er den flot :) Og der er godt nok mange fine ting på det link. Det må være sjovt at tænke på, at det man har lavet, er kommet så langt væk.

Anne Bente sagde ...

åh..... du milde såååå flot.

aka sagde ...

Sikke en fin uro.
Og sikke en god ide. det må være sjovt at være med til.

PS.: Nej, min mand tager ikke kursister. LOL. Men der er da nogte der tyder på, at han burde. Behovet er der, kan jeg se !!

Hav en dejlig dag.

Nathalie Kalbach sagde ...

I'm loving it girl!!! thanks so much for participating! Huge hugs and have a wonderful christmas!

Charlotte sagde ...

Ja, sikke en god ide.
Hvor er det en flot kugle du har lavet. Jeg kan godt forestille mig hvordan den skinner når solen lyser på den. :0)
Der var mange fine ting på det link til Nathalie.

God dag til dig.

Maria Krumbæk sagde ...

Den er bare mega flot, har set skabelonen i netto og overvejet at købe den, måske man skulle :) Super flot!

Marianne sagde ...

Aiii... hvor sejt :) Det må jeg overveje næste år, hvis jeg har tid og overskud til det :) Dit stykke julepynt er virkelig flot!!