tirsdag den 14. december 2010

Anderledes julepynt...


Jeg har lavet noget lidt anderledes julepynt. Egentlig var det mest for sjov at jeg lavede stjernen, men jeg blev så glad for det endelige resultat, at jeg blev nødt til også at nålefilte et hjerte. (billederne viser for- og bagside)
Alle matrialerne var noget jeg i forvejen havde på lager, så det var nemt og billigt julepynt. Syntes farverne er dejligt friske, omend ikke så julede, det vil jeg dog mene formerne er. Hvad syntes i?

Begge stykker pynt ligger nu og venter på at jeg finder den helt rigtig plads i huset til dem - de passer nemlig ikke til resten af den traditionelle julepynt jeg har, så indtil jeg har flyttet lidt rundt må de ligge her på skrivebordet :-)


God tirsdag aften til jer!

7 kommentarer:

Maria Krumbæk sagde ...

Jeg elsker lidt utraditionelle julefarver som lilla og tyrkis :) Det er virkelig noget sødt pynt du har fået lavet. Rigtig god idé!

Vranda sagde ...

Utraditionel julepynt, men smart.. Jeg kan godt lide farverne. Så find du et sted at hænge dem op :D

aka sagde ...

De er virkelig søde de to filtede ting.
Jeg tror det hører til den slags pynt, der virker julede, når det er jul, og bare er alm. pynt, når det ikke er omgivet at "rigtig" julepynt...hvis du forstår hvad jeg mener. Det lyder vist lidt kringlet !

Så op med dem...for de er rigtig søde.

Pia sagde ...

super flot og anderledes julepynt, jeg har engang prøvet det nålefiltning og skal bare lige sige at det er et stort arbejde og der skal passes på fingrene men også hyggeligt at sidde med

Marianne sagde ...

Hvor er de bare lækre!!! Find et vindue eller en gran og få dem hængt op :) :)

Betina Olesen sagde ...

Søde filtede ting du har lavet... men sidder og tænker at dem ville jeg da ikke bruge som jule pynt, men som helårspynt istedet... der bliver især lige efter julepynten kommer ned igen så bart, så op med dem der...

Norunn sagde ...

Så flott julepynt! også en suuuper ide! :D