søndag den 27. juli 2008

Page maps - udfordring på TSC :-)

Meldte mig til en hygge udfordring på The Scrap Cat forum, her til aften.


Udfordringen lød på, at man skulle lave en af skitserne fra Becky Fleck's page maps-bogen. Hver tilmeldt skulle trække en skitse til en anden, end en selv. Ragna trak til mig og jeg til TobiasKristian/Helle.


Her er hvad jeg fik lavet ud fra skitsen: (farverne er ikke nær så klare på billedet, som i virkeligheden)

Materialer: 3x DCWV karton, K&company "Urban rhapsody" mønsterpapir, bånd, broderigarn, Heidi swapp bogstaver og Stickers fra EK success - som jeg fik i fødselsdagsgave af modellen selv :-) Måske han syntes Tante Stines klistermærker er lidt tøsede? :-D

Tak for udfordringen piger - det var som altid hyggeligt! :-)

torsdag den 24. juli 2008

Yoyo's - how to make'em! :-)

Da der er en del af jer som har spurgt hvordan jeg laver mine små yoyo's(jeg takker mange gange!), følger her en beskrivelse :-)

Her er alt hvad du skal bruge: et stykke stof, en saks, noget rundt, en pen, nål og sytråd, en knap og evt. broderigarn.

1. Find et stykke stof, en saks, en pen - der kan ses på stoffet! og noget rundt at tegne om. Tegn rundt om den runde ting, klip herefter ud. Det er for så vidt ligemeget hvilken side af stoffet du tegner på, det kan alligevel ikke ses.


2. Ri hele kanten rundt, det betyder ikke så meget om der er lige langt i mellem stingene, det kan alligevel ikke rigtig ses. Husk at binde en knude på enden af din sytråd!
3. Find enden af din sytråd og hiv i både den og den ende som nålen sidder fast i, søg her for at det er den rigtige side af stoffet, som kommer til at vende udaf! Bind mindst 2 knuder og søg for at der er strammet godt til, ellers bliver den så træls (ja, jer er vel jyde ;-D), når knappen skal syes på! Klip kun den ende af, hvor nålen IKKE sidder fast!Form nu yoyo'en så den bliver rund, og udnyt alle folderne - det er dem som giver liv!

4. Sy den valgte knap på. Jeg syer altid igennem hele baduljen når jeg syer knapperne fast, det syntes jeg gør dem mere stabile. Jeg starter altid med at sy knappen fast først, med resten af sytråden, der jo stadig sidder fast på yoyo'en!


5. (evt.)Som afslutning plejer jeg at sy knappen et par gange med broderigarn, det ser lidt ekstra lukus-agtigt ud syntes jeg...

Denne gang valgte jeg dog at sprige det over, syntes allivel, den sorte sytråd var bedre...



Syntes lige i skal have lidt inspiration med til hvad de fine yoyo's kan bruges til:

Som svar til Charlotte - da jeg forelskede mig i yoyo'sne, surfede jeg på http://www.etsy.com/ - så det er der jeg har navnet fra...

Håber det var en forståelig forklaring! Ellers må i endelig spørge igen! Takker mange gange for interessen - det varmer så dejligt! :-)


Jeg ønsker jer en god dag, og håber i har tid til at nyde det fantastiske vejr! :-D

mandag den 21. juli 2008

Yo-yo's og et enkelt LO

Ihhh, hvor har jeg hygget mig i dag!

Jeg har lavet små fine yo-yo's (nej det er ikke dem der, man hænger på fingeren i en snor, og så forsøger at lave Eiffeltårnet og pendulet med :-)).

Faktisk har jeg lavet en hel bunke (der er vist gået lidt "Kirsten Gro-autist" i mig :-D). De er smadder nemme at lave og - i mine øjne - noget så nuttede! De passer perfekt i midten af en blomst, men er også fine helt for dig selv. Faktisk har jeg tænkt mig at sætte en brochenål i nogle af dem, så jeg kan få lidt "liv i kludene" :-)

Da dette jo er min scrapblog, syntes jeg ikke at i skal snydes for et LO.

Det er et par mdr. siden jeg lavede det og det er faktisk lavet til en konkurrence, men jeg fik det aldrig sendt ind.

Tak fordi i læste med!

Jeg vil også gerne sige tak for alle de kommentarer i ligger - de gør mig SÅ glad! :-D

lørdag den 19. juli 2008

Udfordring på TSC :-)

I går eftermiddags meldte jeg mig til en udfordring på TheScrapCat. Marianne fandt et MEGA fedt LO vil skulle lifte.
Jeg endte næsten med at kopiere det, syntes simpelthen det var så kanon lækkert!
Egentlig skulle det have være oploaded i aftes, men manden min, overtalte mig til at spille computer :-)

Desværre er billedet en anelse "smudret" - det er taget med min mobil, så kvaliteten er ikke høj, men jeg syntes historien i billedet er god...Desværre kan i ikke så godt se det pga. den dårlige kval. men hvad... :-)

For en gangs skyld vil jeg ikke skrive alle materialerne ned jeg har brugt, for så ville jeg ende med en gigangtisk lang post, spørg hvis det er noget i gerne vil vide :-)


Her er mit LO:

Jeg gik fuldstændig "dims-amok" og jeg syntes det er blevet rigtig sommerligt :-)

Tak fordi i læste med! :-)

fredag den 18. juli 2008

Håndværker udfordring/konkurrence......

Jeg udfordrer jer! Til at "gøre det selv!" i forgårs manglede jeg simpelthen lige det rette papir til det LO jeg var ved at lave. Derfor gik jeg i gang med sværten og lavede noget selv.

Nu er min udfordring til jer...GØR DET SAMME, lav jeres eget papir! Det behøver ikke blive brugt som baggrundspapir, som jeg endte med at gøre, i bestemmer selv. Der skal dog være brugt en stor del af jeres hjemmelavede papir på jeres LO.
Om i bruger sværte, maling eller ??? det bestemmer i selv, det skal bare være tydeligt i selv har haft fingrene i grisseriet!


Tanken er - når i har lavet jeres papir tager i et billede af det, sammen med de materialer i har brugt. Så laver i jeres LO, tager et billede af det og oploader det hele, til f.eks jeres blog eller et online galleri. Skriver en kommetar her på bloggen, hvor i linker til det sted jeres billeder ligger gemt - og voila, i er med i konkurrencen.


Jeg sponsorerer præmien, som til dels vil være inspireret af "at gøre det selv"...Håber i har lyst til at være med? Jeg vælger vinderen :-)

Hvis i har, skal i have lagt en besked i kommentarfeltet for dette indlæg inden d. 7. aug.


I får lige mit udgangspunkt for dette lille udfordringsindlæg!

Materialer: Hvidkarton - bunden er farvet med Distress ink "brushed corduroy", den store franske lilje er versa color "82 black", den lille franske lilje er en cateye af farven "Lillac", jeg brugte en skabelon købt i bilka til at lave liljerne efter - supernemt!

Ellers har jeg brugt mønsterpapir fra Rusty pickle "here kitty kitty" hedder det, plus en gammel rest, som jeg ikke kan huske herkomsten af, blomster fra Prima og Bazzil, knapper fra?, raindots fra cloud9, Heidi Swapp alfabet, DCVW klistermærkealfabet og min egen håndskrift, og forresten en transperent til at skrive journalingen på....

Håber meget i er blevet inspireret til at lege med! det er både nemt og sjovt! :-) Glæder mig til at se hvad i finder på!

onsdag den 16. juli 2008

Læææænge siden! (er i der stadig...??)

Så fløj der ellers lige nogle måneder forbi! ...og hvilke måneder!


Efter jeg blev fyret i Ørum, anede jeg ærligt talt ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv...jeg havde mistet modet i forhold til at skulle være lærer, og følte mig som noget af en fiasko...MEEEEEN...Så ringede de fra Hald Ege Skole, og spurgte om jeg havde lyst til at tage et kort vikariat frem til sommerferien, klasselærerfunktion og 1.klasse. Hmmm...Jo tak, endte jeg med at sige, selvom jeg aldrig havde tænkt mig selv, som lærer i indskolingen.


Hvor er jeg glad for at jeg sagde ja til den tjans! Jeg fik modet igen, og fik en meget fin anbefaling med derfra! Super dejligt!


Ellers er tiden bare fløjet afsted. Jeg har fået scrappet en helt masse, men jeg har ikke været for god til at få oploadet mine ting... (*flov*)


Jeg var med til cypercrop på Scrapsisters.dk d.? juni og fik faktisk lavet 4 Lo's ved den lejlighed. Jeg storhyggede mig og nød at kunne hente inspiration i gallerierne! Så tak til alle jer andre som også deltog!


I får lige det LO jeg bedst syntes om fra den lejlighed:
Materialer: papir - SonoraHigh collection SiStv, Basic grey, Sandy lion, Karton - DCWV, Thickers fra AC, og div.dims.

Nu til en nyhed jeg har haft lyst til at dele med jer læææææænge!


JEG ER GRAVID!!!!!!!!!

Jep, der er rigtig nok, jeg er 20 uger henne og alt ser fint og godt ud! jeg har været lidt forsigtig med at sige det højt, for jeg har ærlig talt været meget nervøs...Men ved sidste scanning for lidt over en uge siden, faldt jeg lidt mere til ro. Jeg så mere bevægelse ved denne lille krussedulle, end vi nogensinde så ved Gustav. (Hvis du er helt lost her, så tjek tidligere indlæg)

Så indtil videre er jeg rolig og nyder at kunne mærke spark og liv derinde fra!

Pyha, sikke en dejlig nyhed at skrive, sidder her og stor smiler! :-D

Slutteligt vil jeg lige vise jer et af mine nyeligt lavede LO's, det er kun mit andet dobbelt LO og jeg er rimeligt tilfreds med det. Må indrømme at jeg syntes det er ret svært at få så meget plads flydt pænt ud. Desuden er det heller ikke lige mine farver, men jeg syntes simpelthen det passede perfekt til min gamle Oldemor! Det er lavet efter en Becky Fleck Pagemap.

Materialer: Karton - DCWV og Bassil, Papir - alt er fra den vandrepakke jeg var med i på The scrapcat Forum, takker mange gange for det!, Blomster fra Prima, stemplet med et stempel købt i brugsen og distressing ink, Bling og pynt fra SIStv og Netto...

Det er muligt at det er en enkelt som kan kende et af billederne fra mit forrige indlæg, jeg syntes det var på sin plads at vise jer hvad billederne er blevet brugt til :-) Skriv endelig hvad i syntes om det!

Hvis du har læst med så langt siger jeg mange tak!

I morgen tror jeg, jeg vil tage en blogrundtur og ligge nogle kommetaer - det har jeg groft forsømt...(*flov*- igen) :-)