tirsdag den 12. august 2008

Kan ikke finde..

...ledningen til mit kamera, så jeg kan ikke overføre billeder! ØVØV!

Jeg ville gerne have vist jeg mine lækre præmier fra de 2 konkurrencer, jeg har været så heldig at vinde, men nej - ledningen er ganske simpelthen forsvundet i rodet! Så i må vente til den dukker op!


Nu til noget lidt pinligt...jeg har helt glemt at jeg havde lavet en konkurrence, med præmie og det hele her på siden. Der var "indleveringsfrist d. 7/8! Ups!
Men da der ikke er nogen der har haft lyst til at deltage, er skaden heldigvis ikke så stor. Jeg vil nu overveje hvad jeg skal gøre af præmien, måske laver jeg en slags RAK...Så hold øje med min blog ;-) (det er da vist hvad man kalder en teaser...)


Da jeg som sagt ikke kan overføre billeder fra mit kamera, og jeg ikke syntes i skal snydes for et LO, ja-så får i her et LO jeg lavede i foråret.

Materialer: DCWV karton, mønster fra forskellige K&company serier, Thickers fra AC, Blomster fra Prima og div., brads fra Queen og co., bogstavstickers fra DCWV og sværte fra?

Syntes også lige i skal have et link jeg selv benytter mig meget af! Der er en masse inspiration at hente og så er der de her FEDE wallpapers! http://americancrafts.com/for_fun.php som er til fri afbenyttelse og lige til at pynte skrivebordet på din computer med! Det er da fedt! :-)

Tak fordi du havde tid til at kigge ind forbi min blog!

4 kommentarer:

Cowgirl sagde ...

Flot LO og så håber jeg du finder den ledning...lad den dog sidde i pc'en så bliver den aldrig væk !!! sagt af en som bare ikke kan finde sin memorykey

Anne Bente sagde ...

super flot lo, og bare du da finder den ledning, men hvor jeg kender det med at ting bliver væk :)

Majer sagde ...

Dejlige farver du har brugt og lækre billeder!!

Kirsten sagde ...

Super dejligt layout med Malou.

Der ligger en lille hilsen til dig på min blog, så kig gerne indenfor.