onsdag den 20. august 2008

Jeg har verdens...

sødeste mand!...

Efter at Anders havde været på arbejde hele dagen, været ude at løbe og havde fodret hund og kat...

Ja så lavede han da lige en dejlig kop varm kakao. Lavet helt fra bunden, med rigtig kakao - ingen nesquick-snyderi der!
Det var helt perfekt og gav lige den sidste inspiration til mine scrapperier. Jeg scrappede nemlig hele aftenen i går! Anders sad lidt længere henne af vores skrivebord og spillede computer - det var SÅ hyggeligt!


Så er det vist nok ros til ham! :-D - Men syntes da lige i skal have et lille kig på mit scrapbord, billedet er taget i aftes, med kakao og det hele :-)


Min far fyldte år d. 16/8 og jeg havde lavet et minialbum til ham i gave. Billederne er fra vores påskecampingferie i år i Tönning. En tur der startede i rengvejr, som blev til lækre solskinsdage, som så igen blev til regn, for så at slutte af med et brag af en (lille) snestorm!
Materialer: Minialbum fra Netto, K&company papir, DCWV karton, div. papirrester, Netto bogstaver, Thickers, Heidi Swapp bogstaver, mine stemper vundet i konkurrencer hos Scrapsister.dk og 1-2-3-scrap! (som er fra henholdsvis Autum leaves og Hero arts)+ alt muligt andet dims og dut jeg syntes passede...

Jeg har dog også scrappet andet end minialbums den seneste tid, bl.a et LO lavet efter en skitse Marolle/Marie fandt til os, en aften på scrapsisters.dk forummet...
Materialer: mønsterpapir og karton købt i Brugsen(!), broderigarn, Hambly rub-ons, blomster fra bl.a. Prima, Grungeboard, Bogstaver fra Netto og Heidi Swapp, brads fra div. og min dymowriter.

Den anden dag da jeg surfede rundt på div. danske blogs, kiggede jeg forbi en blog hvor jeg altid finder god inspiration, nemlig Connies blog. Hun havde i anledning af hendes blogs 1 års fødselsdag lavet en RAK. Man skulle "bare" ligge en kommentar til hende, så ville hun trække lod mellem alle de der havde skrevet....

Tro det eller ej, ... hun trak MIG op ad hatten! Sus forbi Connies blog, og se min FLOTTE præmie, hun har nemlig været så sød at tage et billede af alle godterne, jeg kan forvente dumper ind af postkassen :-)

Har i øvrigt købt en lottokupon i dag, for med al den held jeg har i diverse scraprelaterede konkurrencer, så kunne det jo være det smittede lidt af! :-D
Takker mange gange for at du læste med! :-) Ha' en dejlig dag!

7 kommentarer:

Cowgirl sagde ...

Flot album og fedt med alle de blade udenpå.

Anne Bente sagde ...

åhhhh så hyggelig med kakao, og et totalt lækkert album du har lavet, det lyder til i rigtig har hygget jer :)

Jette/Thanni sagde ...

Der er ikke noget så godt som hygge - og da især ikke hvis det er manden i ens liv der sørger for det ;)
Et superflot minialbum du har lavet :)

Karina sagde ...

Flot album du har lavet.

Heidi sagde ...

Hei på deg!

Så koselig at du stakk innom bloggen vår og la igjen noen spor. Blir alltid så nysgjerrig på nye navn, så derfor måtte jeg inn å titte i bloggen din. Her var det veldig mye fint altså.

Ha en fortsatt flott dag!

Klem fra
Heidi
ScrappeMania

Jette / ma11edina sagde ...

Det lyder vel nok hyggeligt med HJEMMELAVET kakao! Mums. Det er et lækkert LO du har lavet og et skønt minialbum, flot forside!

troll13 sagde ...

Sikken en sød mand ;o)
Rigtig flot album du har lavet, det skal nok gøre lykke, også flot LO du har lavet :o)