torsdag den 9. september 2010

Hvor er mine mandler?....

Jeg er syg og jeg tror der er gået en rigtig mand tabt i mig!

Må indrømme at jeg er voldsomt ynkelig! Har nu i knap 14 dage haft ondt i halsen og været snottet, tænkte derfor at jeg hellere måtte tage til læge for at få tjekket om det skulle have sat sig til noget....
Lægen lyttede på mine lunger- fint, så skulle han kigge i halsen - her kunne han konstatere at jeg ikke var specielt rød, da han så ville mærke min mandler kunne han ikke finde dem! Derfor spurgte han selvfølgelig om jeg havde fået dem fjernet - "Nej" sagde jeg, og var helt sikker i min sag. Lægen syntes så det var lidt mærkeligt at han ikke kunne mærke dem - det kunne jeg jo kun give ham ret i! Han tjekkede min journal, og der står ikke noget om at jeg havde fået fjernet mandler.

Konsultationen endte med at han sendte mig hjem, med besked på at tiden ville gøre mig rask. Når jeg ikke var rød i halsen, og han ikke kunne mærke mine mandler - var det nok ikke noget. "ØV" tænkte jeg - havde håbet på mirakel medicin!

Nu har jeg så tjekket min mors noter i min gamle barnets bog- som sundhedsplejsken udleverede til mine forældre da jeg var spæd. I følge den har jeg fået fjernt prolypper (staves det sådan?) men ikke mandler....

Nu er det så jeg spørger...Hvor er mine mandler? Kan sådan nogen forsvinde? Eller kan man være født uden? Det er et stort mysterium.......

Jeg har ikke scrappet på det seneste, men har lavet en masse fine embellies - som jeg ikke har fået taget billeder af. Skal nok ligge billeder så snart jeg har fået taget mig sammen til at fotografere dem...Men i må jo regne med at jeg er en meget forkølet person, med forsvundne mandler, så det kan godt være det tager et par dage!

Go´torsdag til jer alle! (og hvis i kender noget til forsvundne mandler - så læg endelig en kommentar!:D)

5 kommentarer:

Maria Krumbæk sagde ...

god bedring og heldog lykke med efterlysningen ;) jeg har givet dig en award så tag og smut forbi min blog

Susanne sagde ...

Nårh din stakkel:) Øv sådan at have mistet sine mandler OG være syg og dårlig oveni...sikke en masse dårligdom. Håber du finder dine mandler og snart får jaget alt snottet bort:)

God bedring:)

Marianne sagde ...

Håber du snart får det godt igen - der er ikke så noget så træls som at være syg :o( Knus herfra....

Henriette sagde ...

Åh nej dog... Jeg håber du kommer hurtigt ovenpå igen. Jeg var også selv blevet lidt snottet tidligere på ugen og tænkte at det nok skulle passe at jeg skulle til at ligge brak i flere dage. Men heldigvis blev det ikke til mere.

Jeg har faktisk aldrig hørt om nogen der ikke havde mandler (ja, altså udover dem der har fået dem fjernet ;o) ) så hvis du finder ud af det, så opdatér os endelig.

Kirsten sagde ...

HE-HE - Det kan godt være, at dine mandler er blevet væk, men det er din humor i hvert fald ikke ;-D

Rigtig god bedring :-D