torsdag den 26. august 2010

En gave...

til en god veninde!

Lavede denne opbevaringsting til min venindes nye scrapplads. Hun har virkelig været der for mig både før vi mistede Vitus og også efter. Trængte til at vise at jeg sætter pris på alt den tid hun og hendes familie har brugt på at hjælpe os (selvom jeg er ganske klar over, at vi ALDRIG kan give ligeså meget tilbage som de har givet os!).
Det er en opbevarings"kasse" købt i IKEA, da var den helt hvid og kedelig. Jeg har pyntet med forskellige mist´s, bling og blomster fra Prima, Vintageknapper fra genbrugsen, Jennie Bowlin bingo card og mine Tim Holzt stempler (nogen af dem) fik også lov at blive brugt.
Hyggede mig helt vildt med at lave den og syntes faktisk den endte med at blive helt fin!
Den faldt da bestemt også i god jord - hvilket bare gjorde mig super glad!
Jeg får scrappet en masse i øjeblikket, føler mig rigtig inspireret. Jeg nyder virkelig at mindes Vitus på den måde. Desværre har jeg ikke fået taget billeder af LO´sne - dem får i at se senere :-)
Min oldemor havde en fin fødselsdag. Dronningen havde sendt 2 linjer og en autograf, borgmesteren kom forbi og ønskede tillykke - også selvom hun havde frabedt sig det, fordi hun ikke havde stemt på ham!
For mit vedkommende var det hyggeligt at få set fætre, kusiner, onkler og tanter + alle granerne, det er ikke så tit vi har lejlighed til at ses allesammen.
Desværre glemte jeg mit kamera, så i må vente med billeder til jeg har fået dem af min mor.

God torsdag til alle!

5 kommentarer:

Maria Krumbæk sagde ...

Det er bare så vigtigt at vise sådan nogle mennesker at man sætter pris på dem. Man skal holde fast i den slags mennesker. Den er bare super flot og jeg er sikker på at hun bliver rigtig glad for den.
Dejligt at du får scrappet en masse - får du også lavet lidt art journal?
Det er rigtig godt at du mindes Vitus på den måde - han var en fighter!
Rigtig godt at I havde en god dag - det er jo stort at blive 100. Meget imponerende

Marianne sagde ...

Dejligt, at I havde en god fødselsdag :o)
Kassen er bare SKØN!! Kan godt forstå, at den faldt i god jord :o) Glæder mig til at se nye LOs :o)

Ann Cicilie sagde ...

Hvor er det bare en flott oppbevaringskasse! Jeg blir riktig inspirert av din skjønne farvebruk, og beundrer deg for de layouts du scrapper med Vitus... Jeg feller en tåre hver gang jeg er inne og kikker på de utrolig smukke bilder og layouts med han!

Har du forresten vært inne på ScrappeHuset sin blogg på det seneste? Jeg tror måskeee det er noen der du kjenner ;)

Ha en dejlig weekend!

Nathalie Kalbach sagde ...

Love this box! gorgeous!!!

Anonym sagde ...

wauw den er fin!!