mandag den 22. september 2008

Min SEJE mand!


Løbetræner Jan Kim (kender ikke efternavn), min mand Anders og avisens mand Rasmus Viuff, efter at have løbet de første 300 meter :-)

Det her indlæg har intet med scrap at gøre!

Jeg ville bare lige hædre min totalt seje mand! I går i Skanderborg, løb han sit første halvmarathon! - Hvor sejt er det lige! På det sidste år har han desuden tabt sig 26 kg, jeg er så stolt af ham, det er SÅ godt gået!


Han har det sidste år deltaget i et projekt sat i gang af vores lokale avismand Rasmus Viuff. Det har givet ham alle det bedste muligheder for at gennemføre, og det gjorde han så. Igennem forløbet har han fået løbetøj/sko sponsoreret af den lokale sportigan-butik, haft både en diætist, en fysioterapeaut og en personlig løbetræner tilknyttet.Så til alle jeg midtjyder -har i været irriteret over en mand, ved navn Anders, der optog god spalteplads i Midtjyllands Avis, ja så er det altså min mand...I løb...:-)
Anders på vej ind på opløbsstrækningen, godt træt :-) Men i god stil!

Min fætter Kåre havde lovet Anders, at han ville løbe det samme løb som ham, da Anders i sin tid startede på projektet. Så Kåre løb med i går. Anders og han havde aftalt, at de ikke ville følges, da Kåre er en lidt mere trænet løber, og han har da også løbet et halvmarathon før. Hyggeligt var det dog at han også var med!Min fætter Kåre på opløbsstræningen...(Det skal her til retfærdighed nævnes, at han fik ordre på at løbe hen i mod mig en ekstra gang, da jeg ikke fik ham fanget "da det var rigtigt". Derfor det lidt anstrengte ansigstudtryk!)


Manden og fætteren, glade efter et veloverstået løb! Pokalen i Anders hånd fik han af mine søskende og min lillebrors kæreste i kombineret fødselsdags/"godt gået" gave!

Syntes lige i skulle indvies i en stor dag! Jeg lover at næste post bliver scrap-scrap-scrap!

7 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

tillykke tillykke til din mand, kan godt forstå du er stolt af ham, super sejt gjort.

Else Slipsager Petersen sagde ...

Vil bare lige sige tillykke med din mand - det syntes jeg er godt gået!

Cowgirl sagde ...

Du kan godt give ham et klap på skulderen fra mig også - det er fandme godt gået (undskyld jeg bander)...

Kirsten sagde ...

Ejj, hvor er han sej.
Jeg kan s.. godt forstå at du er stolt af ham :-)

Thanni sagde ...

Du spurgte om mit "blog-opfriskningssted..der er et link til det på min blog - sådan ca. øverst til venstre, men ellers er det her:
http://www.thecutestblogontheblock.com/index.php
Der er mange gratis muligheder dér til nyt blog-udseende ;)
..og super sejt gået af din mand, jeg kan godt forstå du er stolt af ham :)

Gusle sagde ...

WOW ... han er da i gang med alletiders store præstationer. Supergodt gået ... tillykke tillykke til din mand :o)

Eva Dohn sagde ...

Hvor er det bare sejt gået - både løbet og vægttabet :o)