fredag den 24. september 2010

1 Lo med lækre knapper!

i søndags var jeg til scrap i Kjellerup skole sammen med alle de andre scrapchicks. Som altid var det en superhyggelig dag, og for en gangs skyld var jeg super produktiv! Fik faktisk lavet hele 3 Lo´s! Det er vildt når man tænker på hvor meget tid der går med at snakke :D
Jeg har ikke fået taget billeder af alle mine Lo´s så i må nøjes med det ene.

Vi har fået Malou hjem at bo igen - hun har boet hos min mor og far al den tid vi har haft Vitus. Ikke fordi han ikke kunne tåle hende, men fordi vi var genhuset og i det hus var husdyr desværre ikke tilladt. Heldigvis var mine forældre helt klar på at have Malou boende sammen med deres egen hund, og hvor er vi taknemmelige for det!

I dag er vi bare glade for at vi har fået Malou hjem igen, også selvom det er på en dyr bekostning. Det hjælper bare lidt på humøret når hun ligger hovedet i ens skød, og man ved hun ikke flytter det igen før man har lovet at "nu skal vi nok gå en tur." Den friske luft, naturen og en insisterende hund gør godt! :-)
I øvrigt må i meget gerne lægge mærke til de stablede knapper på Loét, jeg syntes de er så fiiiine! hyggede mig helt vildt med at sidde og sy dem sammen, mens jeg havde lungbetændelse (ja, det var hvad historien om mine forsvunde mandler (som ikke er dukket op endnu) udviklede sig til!). Er også ret glad for alle firkanterne, det er bare restepapir ovenpå en matte af restekarton syet sammen på må og få af broderigarn - syntes de er vildt lækre!
Håber i får en skøn fredag!

torsdag den 9. september 2010

Hvor er mine mandler?....

Jeg er syg og jeg tror der er gået en rigtig mand tabt i mig!

Må indrømme at jeg er voldsomt ynkelig! Har nu i knap 14 dage haft ondt i halsen og været snottet, tænkte derfor at jeg hellere måtte tage til læge for at få tjekket om det skulle have sat sig til noget....
Lægen lyttede på mine lunger- fint, så skulle han kigge i halsen - her kunne han konstatere at jeg ikke var specielt rød, da han så ville mærke min mandler kunne han ikke finde dem! Derfor spurgte han selvfølgelig om jeg havde fået dem fjernet - "Nej" sagde jeg, og var helt sikker i min sag. Lægen syntes så det var lidt mærkeligt at han ikke kunne mærke dem - det kunne jeg jo kun give ham ret i! Han tjekkede min journal, og der står ikke noget om at jeg havde fået fjernet mandler.

Konsultationen endte med at han sendte mig hjem, med besked på at tiden ville gøre mig rask. Når jeg ikke var rød i halsen, og han ikke kunne mærke mine mandler - var det nok ikke noget. "ØV" tænkte jeg - havde håbet på mirakel medicin!

Nu har jeg så tjekket min mors noter i min gamle barnets bog- som sundhedsplejsken udleverede til mine forældre da jeg var spæd. I følge den har jeg fået fjernt prolypper (staves det sådan?) men ikke mandler....

Nu er det så jeg spørger...Hvor er mine mandler? Kan sådan nogen forsvinde? Eller kan man være født uden? Det er et stort mysterium.......

Jeg har ikke scrappet på det seneste, men har lavet en masse fine embellies - som jeg ikke har fået taget billeder af. Skal nok ligge billeder så snart jeg har fået taget mig sammen til at fotografere dem...Men i må jo regne med at jeg er en meget forkølet person, med forsvundne mandler, så det kan godt være det tager et par dage!

Go´torsdag til jer alle! (og hvis i kender noget til forsvundne mandler - så læg endelig en kommentar!:D)

fredag den 3. september 2010

Skissadille 75 :-)

har de seneste par uger været ramt af lidt af en udfordringsdille.
Har ikke rigtig kunnet finde inspirationen selv, men har ladet mig udfordre af div. mennesker og så lige denne blog og deres fænomonaleskitser! Her er det mit bidrag til skitse nr 75
Gik en anelse doodleamok, hvilket faktisk er inspireret af en side jeg har lavet i min artjournal - som jeg har besluttet at holde for mig selv indtil videre, den er blevet ret personlig :-)
Billederne er af en FIN kage min mor bragte til huse, engang for en 3 uger siden. De så så lækre ud, at jeg bare måtte fotografere den jeg selv satte til livs. MUMS siger jeg bare! Doktor bageren i Viborg laver de BEDSTE kager! :-)
Dette Lo er en udfordring fra min svigerinde Pernille. Hun skrev en aften på fjæsbogen, om der var nogen der var med på en lille udfordring. Vi kom begge op med 3 krav til hinandens LO´s. De krav jeg skulle opfylde var flg.
1: Bliv inspireret af naturen
2: Brug både runde og firkantede former
3: Brug nål og tråd
derudover havde vi 1 1 /2 time til at lave vores LO og ligge det ud på fjæsen - jeg indrømmer det gerne jeg nåede at blive en anelse stresset! :-) Skægt var det dog!
I søndags havde vi scrapdag i vores lille klub - Kjellerup Scrapchicks - det var som altid super hyggeligt. Jeg fik lavet et 3 Lo'er. har dog kun tænkt mig at vise jer det ene i dag. Det var endnu en udfordring.
Da der kun var en time tilbage inden vi skulle rydde op blev vi enige om at lave en lille udfordring til hinanden, os der ville være med valgte hver et krav som skulle opfyldes.
Kravene endte med at lyde sådan her:
1: Baggrundspapiret skal være mønsterpapir (den valgte jeg)
2: Brug bånd
3: Sy på Loét
4: Skal bruge 2 fotos.
Tror aldrig der har været så stille til en scrapchickdag som i den time! :-)
Hvad med dig? Lader du dig gerne udfordre? Hvis ja, af hvem? - læg gerne et link under kommentarene, hvis du lader dig udfordre af nogle af alle de spændene blogs der findes :-)

Go´fredag til jer!