mandag den 3. august 2009

Hjemme igen!

Så har vi været hjemme i over en uge! Vitus har haft det godt, og har udviklet sig positivt! Efter hjertestoppet, forsvandt alle bevægelser, og de er så småt ved at komme tilbage.
Den bedste bevægelse for mig er hans smil! Det har været hårdt at undværre!

Det virker som om Vitus ikke har taget helt så meget skade af sit hjertestop, som vi alle først troede. På onsdag skal han MR scannes, og 14 dage får vi svar derpå. Svaret giver muligvis (vi håber!) adgang til genoptræning på Hammel neurocenter, hvilket vi er noget spændte på! (hvis der er nogen som har erfaringer derfra, vil jeg gerne høre om det!)

Jeg har i øvrigt meldt mig til sensommercrop, håber på det bliver en lige så stor succes som sidste år! Det var så HYGGELIGT! - Kanon stemning :-) GLÆDER MIG!

På trods af indlæggelsen har jeg faktisk fået scrappet en del :-) Det er simpelthen min overlevelse - at scrappe. I <3 style="TEXT-ALIGN: center; MARGIN: 0px auto 10px; WIDTH: 311px; DISPLAY: block; HEIGHT: 400px; CURSOR: hand" id="BLOGGER_PHOTO_ID_5365664311453387186" border="0" alt="" src="http://3.bp.blogspot.com/_4Cf4VmHKu_c/SnarQ0QribI/AAAAAAAAAe4/0_7obw9-C6M/s400/020809+042.jpg">
En del af LO'sne er lavet med materialer fra min skønne mdr.spakke fra LabelTulip, helt klart en pakke som falder i min smag!
Ellers har jeg i den grad fået ryddet ud i gemmerne, dejligt!
Inden jeg slutter denne post af vil jeg lige takke alle jeg som har været så søde at skrive til mig gennem div. forums. TUSIND TAK! Det betyder uendeligt meget mere end jeg kan beskrive, også selvom jeg ikke har fået svaret tilbage! Tiden er simpelthen ikke til det... Håber at kunne takke jer til sensommercroppet? :-)

Tak fordi i kiggede med! :-)

7 kommentarer:

Else sagde ...

Hej FruMaansen

Hjertelig velkommen hjem, og sikke nogle skønne LO's du har fået lavet af jeres guldklump.

Fantastisk at du har bevaret optimismen og har fået scrappet så meget i denne for jer svære tid.

OG stort tillykke med jeres skønne Vitus, den lille kæmpe.

Kirsten sagde ...

Hej Stine.

Nøj, hvor er det dejligt at høre fra dig. Skønt at høre at I har det godt.

Det er nogen rigtig dejlige LO'er du har lavet, - så fulde af humor og lune. Det er dejligt at se at du har været så produktiv.

Som vi talte om I Ejsing for snart længe siden, så kan scrap jo næsten ligestilles med terapi, så jeg kan godt forstår at du ikke helt kan "leve uden det" selvom der ikke er så meget tid indimellem alle gøremålene når man har sådan et lille troldepus.

Jeg kommer desværre ikke til Sensommercrop, det falder lige i vores ferie, så jeg må nøjes med at give dig en ordentlig cyberkrammer.

Knus
Kirsten

abc - http://abc.scrapcorner.dk/ sagde ...

Hej Stine...
Hvor er det dejligt at høre fra dig igen, har tænkt rigtig meget på jeres lille familie.

Jeg tænker på dig som en rigtig positiv og stærk kvinde, sådan at have overskud til at dele jeres historie med os andre...

Og du kan være helt sikker på, at jeg nok skal komme hen til dig og sige hej til sensommercroppet. Også for mig er scrap lig med terapi og et pusterum fra hverdagen.

Alt godt fremover....

Gusle/Tilte sagde ...

Hej FruMaansen. Hvor skønt at høre fra dig igen, og at læse, at det får fremad med den skønne Vitus. Dit "jeg vil ikke sove ..." LO er bare så herligt :D Var lige inde og lure på de månedspakker ... namme nam siger jeg bare :D

Thanni sagde ...

Hvor er det nogen dejlige LO'er du har lavet, både farver og opsætning, men især jo billedrne går rent ind :-)
Ville ønske man kunne læse teksten osse, men billederne bliver ikke større når man klikker desværre :-)

Sabina Bjerre sagde ...

Hejsa

Er lige kommet hjem fra sensommercrop - og synes dte var rigtig hyggeligt!

Vi snakkede om dig (positivt :):) ) på vej hjem... vi synes det er så flot at du trods en svær tid og hård modgang kan formå alligevel "at koble fra", ja samle kræfter til at klare flerre udfordringer.

Vi fik ikke snakket sammen, men jeg har både læst med på bloggen, og nydt alle dine LO's!!

Mvh Sabina

Anonym sagde ...

den er nemlig bare SÅ lækekr den hårbøjle :)