tirsdag den 5. februar 2008

Nye LO's

Så er jeg på banen igen med dugfriske LO's...

I går fik jeg lavet 2 LO's færdige som har ligget længe på mit bord, og ventet på at jeg skulle få dem samlet...Er selv ret tilfreds med dem. :-) Elsker når jeg finder fren til den helt rigtige opsætning af et LO - fed fornemmelse!

Journalingen (hedder det det???) på det nederste LO er liftet fra det første nummer af "My scrap corner". Det er fra interviewet med Corinne Dells - Blev så inspireret og opløftet af hendes fine bøn, at jeg tog den til mig lavede et LO ud fra den... Det er de skøreste ting som inspirerer mig, hvor får du din inspiration fra?


Materialer: Hvidt karton fra?, Maling fra Bilka - i den grad ikke syrefrit, ønsker mig noget der er :-), Blomster fra min fine blomsterkasse "Got flowers?", Brads fra? de er distresset med sandpapir og sværtet med min colorBox chalk inkpad af farven chestnut Roan, Rub ons fra Basicgrey, mønsterpapir fra MME magnoliaserien, transperent (selvregulerende løntillæg fra skolen), linjeret papir fra?, en faber-castell multimarker til en del af overskriften, samt bogstaver fra scrapbooktikken, vandt dem i deres julekalender i 2007.

Materialer: Mønsterpapir: Fra en mdr.'s pakke fra http://www.scrapinstyletv.com/store/cart.php?m=top_sellers, Rub ons fra basicgrey, Hvidt karton og gul tusch, transperent (igen selvregulerende løntillæg...shhh!!!), Blomster fra? og Prima, Bling fra?, eyelets og brads fra?, chipbordhjerte fra K&company tror jeg...Hmmm skal vist til at skrive ned hvor jeg får mine ting fra...!


Det var vist det for denne gang, TAK fordi du kiggede med!

Posted by Picasa

3 kommentarer:

rnielsen79 sagde ...

Jeg blev faktisk også ret inspireret afdet digt. Det er blevet rigtigt flot på LO'et. Jeg finder også inspiration de mest mærkelige steder. Så du havde spurgt Sabina angående at booke kurser til scrap i det jyske. Du skal bare vælge afhent i butikken og så betaling pr. efterkrav,

Kirsten sagde ...

Hold da helt fast hvor er det nogen flotte LO'er.
De er bare så inspirerende.
Det er noget superflot mønsterpapir der er brugt. Hvilket mærke er det?

angely sagde ...

Kan godt forstå, at du er tilfreds de er meget meget flotte dine LOs.

:) Heidi