onsdag den 24. oktober 2007

Jeg er blevet tagged!

Jeg er blevet tagged af Kirsten.
En hyggelig og skæg lille ting :-)
Udfordringen lyder på at jeg skal fortælle 7 sandheder om mig selv...

Her kommer de:
1: Jeg er knaldhamrende mørkered! Jeg bryder mig ikke om at gå alene udenfor, når det er mørkt - det er bare for uhyggeligt!
2: Jeg går med en lille drøm i maven, om at kvitte jobbet som folkeskolelærer og blive selvstændig et eller andet. Jeg ved ikke helt hvad - men noget!
3: Jeg er i tvivl om hvem jeg skal stemme på til næste valg - hvilket ikke lyder som nogen stor sandhed, men det er det når en af ens største interesser er politik!
4: Jeg er computertosse, ogbruger gerne en weekend sammen med en flok forvoksede drenge (her i blandt min mand ;-) ) , på at spille computerspillet World of Warcraft.
5: Jeg påtager mig ofte flere opgaver end jeg kan overskue - det plejer at gå alt sammen, men jeg plejer også ofte at være meget stresset...
6: Jeg kan spise broccoli og cherrytomater som slik, jeg er simpelthen helt vild med de 2 slags grønsager!
7: Jeg er helt og aldeles afhængig af at scrappe - det er den ultimative af-/stressning/slapning og terapi!

Så er der kun tilbage at tagge nogle andre - men hvem?
Jeg vender lige tilbage med den - for alle de blogs jeg følger har allerede været tagged på denne måde...

tirsdag den 9. oktober 2007

Pyyhaaa!

Har haft forfærdeligt travlt på det seneste!
Både på arbejde og herhjemme.

De forige 2 uger på arbejde, har været emneuger, det trækker tænder ud! (som vi siger på jysk!)
Derudover har vi haft nok at lave i weekenderne. Vi har fået malet vores udestue/garage færdigt "på ydersiderne" - der mangler kun lidt små klatter som vi tager i weekenden. Vi har fået renset bedet langs den nye terrasse og nåe ja, så var jeg jo til convention i Ryslinge i lørdags.

Det var virkelig hyggeligt! Jeg havde min veninde Maj-Britt med i bilen - har nemlig fået hende "omvendt" til at være en ægte scrapper! Vi snakkede hele vejen til Ryslinge og tilbage igen - dejligt med en tøsesnak uden drengene! ;-)

Vi fik brugt en forfærdelig masse penge dernede, heldigvis vandt vi også begge på indgangsnummeret, så der var også lidt ekstra godter!

Jeg nåede at få lavet 2 LO's til conventionen, men har ikke fået taget billede af dem endnu, så de må komme på senere.

Til dem der måtte læse dette - og som ikke var med til convention i lørdags kan jeg kun sige...I gik helt klart glip af noget! ;-) Det var hyggeligt og lærerigt!