torsdag den 28. maj 2009

Siden sidste opdatering er der sket en del...

først og fremmest dette:... Jeg er blevet mor til Vitus! Han er nu næsten 7 mdr. gammel og den sejeste jeg kender!
Mere om det senere i indlæget. Først vil jeg gerne lige takke dem som var så søde at sende mig kalenderpakker i december mdr.! Det kan ikke beskrives hvor meget jeg nød at pakke gaverne op, de var et fantastisk afbræk i en meget kaotisk periode! Desværre har jeg ikke fået sendt noget tilbage til jer...UNDSKYLD!...I skal bare vide at alle gaverne faldt i rigtig god jord! :-)
Faktisk har jeg scrappet en del siden vi fik Vitus - tror det sætter tingene lidt i perspektiv for mig - når det har set allermest sort ud har det hjulpet til at se det positive i tingene. Utroligt hvad scrapbooking kan være godt for!
Tilbage til min seje søn!
Vitus har muskelsvind, en sjælden slags - x-bunden myotubulær myopati (samme slags som storebror døde af), så vidt vi ved er han den eneste levende i DK med den diagnose.
Heldigvis er Vitus en ægte fighter, og han har allerede overlevet lægernes domme mange gange.

Vi har været indlagt i Vitus 5 første levemåneder, først i Skejby og senere i Viborg. Nu er vi midlertidig genhuset, i et fint nybygget hus, indtil vi får en afklaring på om kommunen vil hjælpe os med, at bygge vores eget hus om ,så Vitus kan være der med sine hjælpere (han har hjælp 24 timer i døgnet).
Selvfølgelig skal jeg blære mig lidt mere med min lille superhelt, og det gøres jo bedst ved at vise nogle billeder, som tilfældigvis sidder på nogle af de LO's jeg har fået lavet gennem det sidste halve års tid (i slipper for at få dem alle på en gang, har valgt lidt ud :-))
Her sidder jeg med Vitus for første gang, totalt smadret og ret overvældet!
og en "close up" af den ene del af dobbelt LO'et.
Her er det Anders og sidder med Vitus første gang, det var så dejligt at se hvor stolt han var over sin lille søn! EEEEELLLLLSSKEEEEEEERRR iøvrigt det cosmo cricket papir!
Det er muligt at dette kan kaldes for SassafrasAMOK, men jeg er tæt på at være forelsket i deres papirer og dims! Her har jeg oven i købet brugt nogle vintageknapper som svigermor havde gemt. Tænk at have sådanne skatte stående, og tænk at hun delte dem med mig og svigerinden -som også er begyndt at scrappe, LÆKKERT!
Dette Lo er desuden mit bidrag til http://alittlebirdiechallenge.blogspot.com/ 's første udfordring, hvor man skulle gå farve amok :-) lige noget for moi! Elsker det her LO - farverigt uden at være overdrevet også er jeg vild med billederne, som Anders har taget af os, de er skønne og meget sigende for vores tid på Neonatal afdelingen på Viborg sygehus.Syntes lige i skulle se hvordan vi kom "hjem" (vi bor her jo kun midlertidigt, forhåbentlig!)
Da Vitus ikke kan holde til at sidde i en autostol bliver vi transporteret af falck i ambulance, I kan tro det får sladdertanterne på villavejen til pludselig at skulle ordne have,hænge vasketøj op osv.!
Det første billede af Vitus på sit første rigtige værelse! Det var en fantastisk dag. Han var 5 mdr og 4 dage gammel da vi kom "hjem".
For lige at runde af - måtte bare vise jer de her billeder! Tog dem i eftermiddags, da Vitus fik lov at få lidt brombærsyltetøj på sin sut. Han kan ikke synke og har derfor lige fået lagt en sonde ind i maven. Derfor er det MEGET stort og vildt for ham at få lov at få noget på sutten, så han kan smage lidt af verden...Han var helt solgt! Det var så skægt at se :-)


Når du nu er nået herned i bunden af mit indlæg, så skal du da næsten også have chancen for at blive præmieret! Jeg har besluttet at fejre min tilbagevenden til blogland med en giveaway!
For at være med skal du spræde budskabet om at jeg er tilbage, ved at linke til mig fra din egen blog :-) Det er da nemt ik'!?
Trækker lod tirsdag efter pinse....GoodLuck! :-)
Tak fordi du læste med!


10 kommentarer:

Rumlebumle sagde ...

Hvor lyder det bare som om du har en dejlig dreng. På din måde at beskrive ham på, kan man næsten mærke og fornemme hans vilje til at stå imod lægernes dom. Jeg bliver super rørt over din styrke til at ville ham SÅ meget, som man fornemmer af dit indlæg. Det er stærkt gået, for med garanti, det ikke er nemt at være i jeres situation.. :) Pøj pøj med det hele. Møs ham fra mig!!

abc - http://abc.scrapcorner.dk/ sagde ...

Hvor er det dejligt at høre fra dig igen.
Blev helt rørt over din stærke dreng og din dejlige måde at fortælle om ham på, og hvor må det være skønt, at i endelig er "hjemme".
Jeg håber alt det bedste for jer i fremtiden...

Elisabeth sagde ...

Hvor ER han bare dejlig, og jeg sidder her og er helt rørt over jeres styrke!
I er bare seje.
De varmeste tanker og giv Vitus et kram fra mig,
Elisabeth

Else Slipsager Petersen sagde ...

dejligt at høre fra dig igen. Jeg er rigtig glad for at det stadig går godt med den lille Vitus. Held og lykke med fremtiden!

Heidi sagde ...

Hvor var det skønt med en update. Jeg har godt nok tænk på jer siden du skrev om Vitus første gang.
Og hvor er I bare seje :)
Jeg håber på alt godt i fremtiden for jer :D

sonja sagde ...

Hvor han dog en skøn dreng,og hvor er i seje alle tre. det er en hård kamp som i kæmper.stort kram herfra og pøj pøj med fremtiden.

Anne Bente sagde ...

tillykke med sønnen, så søde billeder.

Linda sagde ...

Sikke da en stærk beretning. Hvor er det dejligt at i er hjemme igen. Og ikke mindst hvor er han da en skøn knægt, herligt med lidt syltetøj. Held og lykke til Jer.

Kirsten sagde ...

Heeeeejjjjj.....
Hvor er det skønt at høre fra dig, jeg har godt nok tænkt på Jer mange gange.
Hvor er Vitus da en dejlig lille guldklump. Jeg håber virkelig at det hele "flasker sig" så godt som muligt for Jer fremover.
Glæder mig til at se mange flere LO'er med vidunderet ;-)

Knus Kirsten

Mona sagde ...

Super bidrag og meget rørene historie du har!!

Tak fordi du deler den med os og velkommen til A little bird told me...

Mona