torsdag den 28. oktober 2010

Thankful Thursday, hæklerier og lopper ...



3. hurtige ting jeg er taknemmelig for denne torsdag:
1. At jeg i denne uge er kommet i gang med at arbejde igen! JUBIIIIIIII!!!!!!!!! Min gamle seminarieveninde Anne, skrev til mig sent søndag aften, og spurgte om jeg måske havde lyst til at være vikar på den skole hvor hun er ansat. Indtil videre er det kun ugen ud, men håber da på at der også bliver lidt i næste uge :-) Tusind TAK Anne fordi du tænkte på mig, og tror på at jeg er klar til at tage fat igen :-)
2. Vores fantastiske efterårscampingferie i forrige uge - en rigtig god gave til os selv, godt vi besluttede os for at tage afsted!!
3. YouTube! - ellers havde jeg aldrig lært at hækle! Fantastisk opfindelse! :-)

I efterårs ferien tog vi en tur på camping ved Randers. Vejret var meget svingende, men med den rette påklædning og gasovnen i gang i forteltet, kunne vi sagtens holde varmen. Vi nød at gå lange ture i skoven og sove længe! Anders fik næsten læst en hel bog, (hvilket ellers kun sker hvis handlingen foregår i andeby!) og jeg fik hæklet min første poncho! :-) Min mor hjalp mig i gang, også kørte det ellers bare derud af. Er rigtig glad for resultatet, selvom jeg stadig er lidt træt af, den i mine øjne, lidt for lyse lyserøde!


Da jeg var færdig med ponchoen hæklede jeg armbånd af forskellige garnrester. Min inspiration kommer herfra, men da jeg ikke havde samme type garn måtte jeg selv i gang med at finde på en brugbar opskrift. Syntes de er blevet helt fine!

Inden campingferien havde jeg gang i at hækle små hjerter, til ranker jeg kan have hængende i vinduerne til jul, måske lidt utraditionelt, har jeg valgt at hækle dem i hvide, men syntes de skulle være "lette" i utrykket.

En af dagene kørte vi ud til min Onkel Palle, som bor ved Randers fjord, han er professionel tingfinder, og han har virkelig fundet mange fiiiiine ting! Jeg fik lov at tage nogle ting med hjem, og jeg håber på at når de er gjort rene og er sat i stand, så kan de komme op at hænge i huset. 2 lamper og en opbevaringsdims fik jeg med hjem.




















God torsdag til jer derude!




















Tak fordi du kiggede forbi!

fredag den 15. oktober 2010

Thankful Thursday...på en fredag....


Her får i lige 3 ting jer er taknemmelig for på en ganske almindelig fredag!


1. Alle mine veninder - alle mine veninder - alle mine veninder.... (Undskyld kunne ikke lade være!) Jeg er taknemmelig for de veninder som har klaret skærene sammen med mig og min familie! I er de få rå, som kan klare mosten - og det er jeg dybt taknemmelig for!
2. Min mormor og min mor - de var/er en stor støtte og en kæmpe inspirationskilde. Min mormor strikkede uendelig mange trøjer, bluser og alt muligt andet til mig, mens hun var i live. Samtidig kunne jeg altid tage en politisksnak med hende - savner hende hver dag!
Min mor er her heldigvis stadig væk, hun strikker stadigvæk til mig :-), hun bakker mig op i alt det kreative jeg har gang i, også har hun altid en mening om tingene og en skulder at læne sig op ad!


3. Årstidernes skiften! Jeg elsker at bo i et land hvor der er forskel på sommer og vinter - forår og efterår! Nyder at farverne udenfor skifter :-)
I skal heller ikke snydes for et LO i dag. Egentlig startede det ud som et bidrag til Scrapsisters scrapfestival som kører hele oktober, men jeg kom hele tiden til at gøre noget som ikke passede ind i opgaverne. Så nu får i det her i stedet :-)
Håber i kan se på nærbillederne hvor lækkert rammerne krakelerer - har eksperimenteret med craklepaint i forskellig tykkelse, super sjovt og klart et produnkt jeg godt kan blive afhængig af!
Billederne er i øvrigt taget i Kroatien i sommers - kunne simpelthen ikke stå for de smukke udskæringer på kirken i ? - kan simpelthen ikke komme i tanke om hvad byen hed...
Ha' en dejlig efterårsferie jer der er så heldige! :-)

fredag den 8. oktober 2010

Kusus på 2 måder...

På det seneste har jeg deltaget i forskellige former for kurser. I dag vil jeg vise to af de produkter jeg har fået ud af det.



Først vil jeg vise en harmonikamappe til opbevaring af fotos, den er fra panduro og oprindelig i lidt for mørk i farven til min smag.
For et par uger siden, deltog jeg i et online-live kursus, hosted hos Live at Prima, min inspirationsGURU Julie Balzer underviste i et akrylalbum som hun malede sine karekteristiske doodles på.
Jeg var vildt inspireret af hendes måde at "give los" og "slå sig løs" på, at jeg måtte i gang med det samme! Jeg havde desværre ikke et akrylalbum på lager, så jeg overfaldt føromtalte fotomappe.
Det kom der dette resultat ud af:
Jeg har malet, stemplet, malet, og malet igen, med en tørreproces imellem hvert lag, ellers blev det hele for gnidret til min smag. Kan varmt anbefale at lade sig selv "gå amok" på den måde!
Et andet kursus jeg har deltaget i, var på Convention i Middelfart. Vi var så heldige at Céline Navarro (en anden af mine helt store scrapheltinder) var kommet til byen :D
Célines kursus hed "Women in my life" og vi skulle fremstille et minialbum fra scratch. Kurset varerede 2,5t og jeg havde ca. lavet 1/3 da tiden var gået. Tilgengæld jeg havde jeg lært forskellige måder at miste på, alternative måder at bruge sin akrylmaling, fået fifs til selv at lave sine bånd og en hel masse andre nyttige redskaber til at arbejde videre selv. Jeg er blevet så glad for resultatet at i næsten får billeder af hele albummet! :-)

Tilslut vil jeg lige takke Julie Balzer fordi hun har været så sød at vise et af mine LO's på sin blog, samt linke til min blog. Jeg må indrømme at jeg hoppede rundt - lidt i samme stil som da jeg som 6-7 årig fik et Barbiehus i julegave :D Syntes det er så fedt at få ros af så cool en dame som Julie Balzer! Så derfor: THANK YOU JULIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Go' weekend til jer alle! Min skal bruges sammen med min mor, min søster og den yngste af mine brødre :-)

torsdag den 7. oktober 2010

Taknemmelige torsdag...


Ofte når jeg surfer rundt i blogland, og især på de amerikanseblogs, bliver jeg indimellem ramt af en "åhr...gider du lige!" -fornemmelse. Sådan en følelse af at her bryder danskeren i mig igennem, alt det følelsespjat bvadr! - men men, i virkeligheden kan jeg som regel godt relatere til indlæggene på en eller anden måde.

I første omgang fik jeg før omtalte følelse da jeg så denne blogpost hos Elle's, MEN....da jeg havde læst hele vejen til bunden af "posten" fik jeg en fornemmelse af at "det her er lige mig!"
For der er rigtig mange ting i mit liv jeg er dybt taknemmelig for, oplevelser og personer jeg på ingen måde vil være foruden!
Derfor har jeg tilmeldt mig Elle's Thankful Thursday. Konceptet er at man skal skrive mindst én ting på sin blog hver torsdag som man er taknemmelig for. Det kan jeg lige klare! :-)

So here goes....


1. Jeg er dybt taknemmelig for at mine 2 drenge Gustav og Vitus har været en del af mit liv. Begge 2 har de skubbet til mine grænser for hvad jeg troede jeg kunne klare, og jeg er kommet stærkere ud på den anden side. Vitus lærte mig at livet kan være hårdt og uoverskueligt, men at det der betyder noget er kærlighed og sammenhold! - Det er stort at have lært det af sin søn som kun blev 19 mdr.!


2. Jeg er taknemmelig for min dejlige mand, som er min støtte i alt! Du er for sej (og dejlig ;-)) Anders!


3. Jeg er taknemmelig for at have fundet mit rette element i scrapbooking! I virkeligheden kan jeg også takke Gustav for min hobby, for det var da jeg ville sørge for at billederne af ham ikke blev gemt væk, jeg begyndte at scrappe. Min mor foreslog at jeg scrappede dem og det gjorde jeg - har scrappet mere eller mindre alt siden! :-)


Måske du også kunne have lyst til at deltage i Elle's lille udfordring/opfordring? Så smut ind forbi og meld dig til :-)


God torsdag til dig!

mandag den 4. oktober 2010

når tiden går hurtigere end tankerne flyver....

ja så kommer man (her mener jeg mig) bagud med alting! også at opdatere sin blog!

Først og fremmest var jeg til convention i lørdags. Det var den hyggeligste dag og den foregik i et hæsblæsende tempo, som resulterede i totalt kollaps på sofaen søndag eftermiddag! Heldigvis var min søde husbond også godt brugt (han havde være babysitter for vores venners dreng - Toke på 3 år),så vi blev enige om en starwars-maraton :-)
Jeg havde for første gang nogensinde, planlagt alle indkøb inden jeg tog afsted på convention, ovenikøbet havde jeg husket listen, så jeg kunne krydse af efterhåden som jeg fik shoppet - det er så ulig mig at være så tjekket, men hold op hvor fik jeg fine ting med hjem :-) Har ikke taget billeder af tingene, en del af dem kom i brug på dagen! :-)
Jeg var desuden med på et af kurserne med Céline Navarro, "Women in my life" hed det. Virkelig godt og inspirerende kursus! Min svigerinde og jeg kunne slet ikke finde ud af at pakke sammen, da kurset var slut.
Ligger billeder ud af det minialbum som kurset handlede om, når jeg har fået lavet det helt færdigt.
I dag vil jeg vise jer et gammelt LO, som har stået på en hylde vi har over vores fjernsyn. Jeg har forsøgt at gøre det ret maskulint, da det er et foto af min søde mand der er på det. Mistede en masse, og klippede en masse cirkler som blev krøllet og fik lidt sortsværte rundt i kanten. I skal også lige se et LO som har et af de sjældne billeder af mig selv på. Det er lavet efter en udfordring vi lavede i fællesskab på vores KjellerupScrapchicks-facebookside.
Den er også mistet af flere omgange, og er så ellers bare pyntet på må og få. Kravene til udfordringen var: Brug mist eller maling, brug bånd, overskriften skal være håndskrevet. Desuden skulle bidraget været oploadet inden kl 21.00 i dag og jeg kom 3 min for sent...UPS!
Ved ikke rigtig hvor tilfreds jeg er med den, men den bliver ikke anderledes!

Må hellere finde min seng nu! Sov godt! :-)